Persbericht

HP Consumenten Desktop PC's zorgen voor Interactieve Entertainment Ervaring

AMSTELVEEN 14 oktober 2009 - HPP lanceert high-end consumenten desktop oplossingen voor mensen die zoeken naar prestaties, design en innovatie.

HP gaat verder in het opnieuw definiëren van 'touch' met twee nieuwe TouchSmart PC modellen - dde HP TouchSmart300 PC en de HP TouchSmart600. Beide modellen hebben een slim en slank design, geavanceerde features en een krachtig pakket van applicaties die specifiek voor 'touch' ontwikkeld zijn.

De HP Pavilion Elite HPE PC is speciaal ontworpen voor fanatieke gamers en multimedia gebruikers. Een bijpassende, high-end consumenten monitor, de HP 2509m, completeert dit nieuwe product.

HP TouchSmart300 PC en HP TouchSmart600 PC

De TouchSmart300 en TouchSmart600 beschikken over verbeterde multi-touch technologie, en zijn in staat bewegingen als prikken, draaien, het vormen van een boog, aantippen, druk uitoefenen en slepen te herkennen. Gebruikers kunnen zo door middel van natuurlijk en intuïtieve bewegingen alle digitale content bewegen, aanpassen en delen. De vele ingebouwde aanraak geoptimaliseerde applicaties, inclusief Microsoft Windows(TM) 7, zorgen ervoor dat de HP TouchSmart een ongekende gebruikerservaring biedt.

De HP TouchSmart 3.0 software heeft een interface die aangepast kan worden en interactieve icoontjes waaronder favoriete bestanden of toepassingen kunnen worden opgeslagen. De nieuwe visuals zorgen voor een frisse uitstraling met hippe kleuren en brede frames (16:9) die nieuwe technologieën ondersteunen. HP TouchSmart 3.0 bevat nieuwe applicaties: TouchSmart Canvas, voor het organiseren en bewerken van foto's door middel van aanrakingen en TouchSmart Live TV, niet alleen voor het bekijken van televisie-uitzendingen, maar ook voor het opnemen en onderbreken van live TV en het verkrijgen van gedetailleerde informatie over programma's die zijn opgenomen in de elektronische gids.

De all-in-one form factor van de HP TouchSmart PC met de strakke piano zwarte laklaag met zilveren elementen en de dunne behuizing past overal in huis - op taffel of aan de muur.

De TouchSmart600 heeft een 23-inch 16:9 1080p full HD breedbeeldscherm zodat HD content en HD games volledig tot hun recht komen. Door de nieuwe aansluitmogelijkheid voor game consoles kunnen gebruikers Xbox, PlayStation en Wii games spelen, waarbij ze profijt hebben van de krachtige prestaties van de Intel(TM) Core(TM) 2 Duo processor.

De kleinere Touchsmart300 biedt een 20-inch 16:9 720p breedbeeldscherm en AMD Athlon(TM) dual-core processor waarmee ook primma prestaties worden gerealiseerd.

Prijs en beschikbaarheid: de TouchSmart300 en Touchsmart600 zijn beschikbaar vanaf 22 oktober 2009 voor een adviesprijs van respectievelijk ¤ 1.099 en ¤ 1.499 inclusief BTW.

HP Pavilion Elite HPE PC

De HP Pavilion Elite High Performance Edition (HPE) PC is een betaalbare, compacte desktop PC met de snelheid en prestaties die nodig zijn voor het spelen van veeleisende games en het creëren van multimedia content. De optimale combinatie van software, een Intel Core(TM) i7 processsor en een NVIDIA GTX 260 special edition grafische kaart - tot januari 2010 exclusief voor HP - zorgen vooor de robuuste oplossing waar de veeleisende technische zware gebruiker om vraagt. De HP Extra Quiet technologie koelt de HPE met aangepaste interne ventilatie, waardoor de computer stil genoeg is om overal in huis neergezet te kunnen worden.

Het van racewagens afkomstige merlot rood van het HPE chassis, de glanzend zwarte omkasting en de chromen sierlijsten komen samen in een slanke, smalle micro-tower. Prijs en beschikbaarheid: de HPE is beschikbaar vanaf 22 oktober 2009 voor een adviesprijs van ¤ 1.199,- inclusief BTW.

HP Premium 2509m beeldscherm

De HP 2509m heeft een groot 25-inch diagonaal 16:9 beeldscherm dat een complete HD experience in het meest ideale formaat levert voor het bekijken van multimedia content en het spelen van games.

HP's exclusieve BrightView Technologie levert een extreme helderheid van het scherm door het verbeteren van het contrast van het beeldscherm waardoor kleuren scherper en beelden levensechter worden.

De monitor laat dieper zwart, helderder wit en een subtieler kleurenpalet zien met een 60.000:1 dynamische contrast ratio. De response tijd van 3 ms (grijs-tot-grijs) betekent een snellere weergave van bewegende beelden voor een betere multimedia en games ervaring. Tegelijkertijd zorgt HP Power Sound voor krachtige geluidsweergave.

HP's Helium standaard heeft een afstelmechanisme dat gebruikers de mogelijkheid geeft kijkhoeken aan te passen voor meer comfort, privacy of om samen naar het scherm te kijken - zonder inn te boeten op beeldkwaliteit. Naast het stijlvolle design, biedt de Helium standaard een eenvoudige maar ingenieuze manier om kabels weg te werken.

De HP 2509m levert meer connectiviteitsopties dankzij de VGA (mini D-sub) DVI-D & HDMI (HDCP) connecties en meegeleverde DVI kabel.

Prijs en beschikbaarheid: de HP 2509m is beschikbaar vanaf oktober 2009 voor een adviesprijs van ¤ 299,- inclusief BTW.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - vvan de individuele consument tot de grootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ is te vinden op www.hp.nl.