Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Nijmegen, 14 oktober 2009.

Microsoft grote winnaar NCF Awards 2009
Bill Gates winnaar in vier categorieën

Na drie weken zijn eindelijk de winnaars bekend van de Nationaal Computer Forum (NCF) Awards 2009. Computergebruikers in Nederland en België stemden massaal op Microsoft als beste leverancier van dit jaar. Deze en andere winnaars van de acht categorieën slepen kostbare advertentieruimte in beslag.

Leden van het populaire computerforum konden in twee rondes meedoen aan de verkiezingen: in de eerste ronde nomineerden zij verschillende namen in acht categorieën op computergebied; tijdens de tweede en meteen finaleronde konden de leden hun stem uitbrengen op hun favorieten. In de finale zijn meer dan 5500 stemmen uitgebracht.

Onder de stemmers is een externe harde schijf van 1,5 TB aan geheugen verloot. "Wat een geluk dat ik heb gewonnen!" aldus gelukkige winnaar 'Jeroesjka' in een reactie. "Ik val van verbazing van mijn stoel! Dit is geweldig!"

In de populairste categorieën hebben gewonnen:

Favoriete Operating System
Windows XP
Stemmersreactie: "Windows XP vind ik persoonlijk het beste OS ooit uitgegeven. Ik draai hem zelf al heel mijn leven. XP is juist zo lekker licht en makkelijk te gebruiken."

Favoriete Computerspel:
Grand Theft Auto 4
Stemmersreactie: "Grand Theft Auto IV! Heel mooi gemaakt!"

Favoriete Mailreader:
Outlook Express
Stemmersreactie: "Beter dan outlook is er niet, filtert fatsoenlijk alle spam eruit."

Alle reacties per categorie zijn te bekijken via www.nationaalcomputerforum.nl/awards.

Over Nationaal Computer Forum
Nationaal Computer Forum is een online forum over alles wat met computers te maken heeft. Het forum is gericht op een breed publiek, waar kenners en minder ervaren gebruikers elkaar ontmoeten en helpen. Mocht je in je computergebruik op een probleem stuiten, omdat je bijvoorbeeld onlangs voor het eerst een computer bent gaan gebruiken, dan helpen forumleden je graag vooruit. Veel problemen worden binnen één dag verholpen. Het forum is opgebouwd in categorieën, met onder andere een gedeelte over Hardware, over Software, maar ook over Design of over Virussen. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over computergerelateerde onderwerpen te komen of berichten te plaatsen op de forums. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals een overzicht van hardware en softwareaanbiedingen. Registreren is eenvoudig en kan via de website www.nationaalcomputerforum.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht