Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Clarity Commerce en Leisure Solutions Nederland BV tekenen reseller overeenkomst

Heldere Service Level Agreements met Nederlandstalige support en volledige 24/7 service

Amstelveen, 14 oktober 2009 ­ Clarity Commerce Solutions Plc, leverancier van Point of Sale-systemen voor retail, groothandel en de entertainment branche, heeft in Leisure Solutions Nederland BV (LSN) een nieuwe resellerpartner gevonden die met veel deskundigheid en lokale ondersteuning de Clarity Leisure producten (waaronder ticketing) gaat vertegenwoordigen in Nederland. LSN beschikt over medewerkers met vele jaren ervaring in de ticketingbranche, een onderdeel dat ook voor de leisuremarkt van belang is. Als reseller van Clarity zal LSN naast het verkopen van de software ook configuratie en implementatie voor haar rekening kunnen nemen. Daarnaast biedt men keuze uit diverse varianten van support services, vanaf bezetting gedurende kantoortijden tot en met volledig 24/7 service.

Klanten kunnen gedurende het gehele traject ­ van offerte tot en met de ingebruikname van ClarityLive for Entertainment en ClarityLive for Leisure ­ rekenen op intensieve begeleiding en ontzorging door LSN. Op zijn beurt zorgt LSN voor een adequate vertaling van de eisen en wensen naar een functioneel ontwerp voor het configuratieteam van Clarity. Hierdoor wordt de software altijd conform de wensen en eisen van de klant geïnstalleerd en in gebruik genomen.

Michel de Beer, divisiedirecteur EMEA bij Clarity Commerce, verklaart: "ClarityLive for Entertainment en ClarityLive for Leisure zijn totaaloplossingen voor bedrijven in de entertainmentsector die niet alleen ticketing, maar bijvoorbeeld ook de horeca, souvenirshops en reserveringssystemen in één softwaresuite willen onderbrengen. Er kan met één leverancier en dus één aanspreekpunt worden volstaan voor alle afdelingen waardoor een veel hogere oparationele marge kan worden bereikt. Middels de samenwerking beoogt LSN het marktaandeel van de Clarity Leisure producten in Nederland te vergroten. Doordat de klant contact heeft met LSN wordt een potentieel obstakel - het moeten communiceren met een buitenlands bedrijf in een vreemde taal - weggenomen."

LSN is van mening dat een goed product en goede support hand in hand dienen te gaan. "Goede support zou geen extra moeten zijn, maar iets waar klanten recht op hebben", stelt Frank Denker, mededirecteur/oprichter Leisure Solutions Nederland. "Vanuit de markt krijgen we echter regelmatig het signaal dat support een dienstverlening is die tot een minimum wordt beperkt. Door toevoeging van een uitstekende service verwacht LSN een aansprekend en concurrerend totaalpakket aan de leisuremarkt te kunnen aanbieden. De Clarity software wordt wereldwijd door vele bedrijven, van klein tot zeer groot, gebruikt en geniet qua functionaliteit, snelheid en stabiliteit, het volledige vertrouwen van LSN."

Over Clarity Commerce
De software van Clarity helpt retail-, leisure- en entertainment bedrijven bij het binnenhalen en behouden van klanten. Door transacties efficiënter te verwerken en op te sporen worden problemen, zoals lange wachtrijen, trage klantenservice, het ontbreken van betrouwbare informatie en een slechte coördinatie van de verkoopkanalen, efficiënt opgelost.

Clarity ontwikkelt vernieuwende, frisse oplossingen ten aanzien van zakelijke problemen door hun expertise vanuit andere sectoren in te zetten. Dit biedt organisaties de middelen die zij nodig hebben om meer informatie te vergaren over en van hun klanten, een meer gecontroleerde bedrijfsvoering te kunnen voeren en de winst te vergroten.

Clarity is opgericht in 1993 en het hoofdkantoor is gevestigd in Basingstoke, UK. De organisatie heeft klanten uit 22 verschillende landen, waaronder in Nederland Dolfinarium, Walibi Flevoland en Hellendoorn Daarnaast is in Nederland Schuitema, bekend van de C1000 winkels, een belangrijke klant. Clarity is verder marktleider in de entertainment en leisuremarkt met onder meer klanten als Disney, Sixflags, Parc Management, Universal Studio's, Movieworld Germany en Reebok Fitness. Voor meer informatie: http://www.claritycommerce.com/en-gb/entertainment/

Over Leisure Solutions Nederland BV
Leisure Solutions Nederland B.V. komt voort uit het ticketing bedrijf Holland Ticketing, dat al 15 jaar ervaring heeft in de ticketing markt als leverancier van het Engelse World Ticketing System, waarvan de laatste 10 jaar aan de KNVB en alle professionele voetbalclubs. Op initiatief van Holland Ticketing directeur Frank Denker en account manager Marco Buursema is Leisure Solutions Nederland opgericht om de Clarity producten te vertegenwoordigen. De markten waarin LSN zich onder andere zal begeven zijn: themaparken, fitness centra, golfparken, musea en bioscopen. LSN is een kleinere en daardoor dynamische en flexibele organisatie die zeer snel kan schakelen en handelen. De klant heeft altijd een vast aanspreekpunt en verdwaalt niet in een woud van afdelingen en personen. Voor meer informatie: www.lsnbv.nl