Ingezonden persbericht


Pelikan komt met Hollywood vulpen en Classic 205 vulpen en balpen

Perfecte geschenken voor de feestdagen

Veenendaal, 14 oktober 2009 - Met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht komtt Pelikan met een geheel nieuwe vulpen, de Hollywood - Silver Screen en met een eigentijdse versie van de Classic M 205 vulpen en balpen.

De Hollywood - Silver Sccreen is gemaakt in een beperkte oplage van 420 stuks. Deze bijzondere vulpen is geïnspireerd door de glamoureuze filmwereld en is gebaseerd op het Pelikan Souverän 1000 model. Het penlichaam is gemaakt van zwarte edelhars, wat prachtig contrasteert met de massief zilveren dop en afwerking. Het penlichaam is subtiel gedecoreerd met een filmrol en zilveren sterren die zijn belegd met rode, groene, blauwe en gele Swarovski-kristallen.

De genummerde Limited Edition zuigervulpen Hollywood - Silver Screen kost ¤ 1.950 50 en is leverbaar vanaf oktober 2009. De penbreedte is medium.

Classic M 205
De Classic M 205 is de klassieker onder de schrijfinstrumenten en is door Pelikan nu van top tot teen in een eigentijds, nieuw jasje gestoken. De hoogglanzende kleuren modern wit, fel rood en klassiek zwart passen perfect bij de gechromeerde afwerking. De Classic M 205 is verkrijgbaar als vulpen en als balpen. Elk pen wordt geleverd in een elegante zilverkleurige verpakking.

De Classic 205 zuigervulpen is leverbaar met penbreedte fijn, medium en breed en kost ¤89. De Classic 205 balpen ¤80. De Classic M205 pennen zijn leverbaar vanaf oktober 2009 en de voorraad is beperkt.Ingezonden persbericht