Milieuvriendelijke peukenverwerker Cigabin op beurs Openbare Ruimte


Gepatenteerd systeem wordt de standaard wanneer het gaat om het milieuvriendelijk en efficiënt verwerken van peuken

HOUTEN, 20091013 -- Speciaal voor de B2B markt is de Cigabin ontwikkeld. Dit unieke gepatenteerde systeem biedt dé oplossing voor het tekort of niet goed toegankelijk zijn van peukenverwerkers. De Cigabin zal 14 en 15 oktober introductie worden op de beurs Openbare Ruimte 2009, deze vindt plaats in het beursgebouw van Expo te Houten.

Zelfs de schoonste steden van Nederland hebben te kampen met peukenoverlast. Sinds het in 2008 ingevoerde rookverbod is de concentratie van peuken op straat aanzienlijk toegenomen. Toch zijn veel rokers van goede wil en willen ze hun peuk deponeren in de daarvoor bestemde voorzieningen en plaatsen. Een gebrek hieraan, of het niet goed toegankelijk zijn van deze mogelijkheden zorgt ervoor dat ze hun eigen alternatieven bedenken, zoals het weggooien op de grond en de peuk met de voet uitmaken. En ligt er eenmaal één peuk op straat, dan volgen er al snel meer. Dit leidt tot ontsiering van het straatbeeld én milieuvervuiling. Cigabin introduceert een revolutionaire oplossing zodat de stad steeds schoner en misschien wel de schoonste stad van Nederland wordt.

Introductie

De Cigabin zal 14 en 15 oktober introductie worden op de beurs Openbare Ruimte 2009, deze vindt plaats in het beursgebouw van Expo te Houten.


Uitgebreide informatie ontvangen: op de beurs, of na de introductie op de website: www.cigabin.com.