Risiconiveau opdrachtgever teruggebracht naar absoluut minimum


Opdrachtgever betaalt alleen als na 2 maanden blijkt dat de nieuwe medewerker volledig op zijn of haar plek is binnen de onderneming van de opdrachtgever

BREDA, 20091014 -- No Cure , No Pay een veel gebezigde term binnen de werving- en selectiebranche. Het houdt in, dat een opdrachtgever de overeengekomen fee alleen verschuldigd is wanneer het werving- en selectiebureau een kandidaat presenteert die ook daadwerkelijk wordt aangenomen. Scoor! Training & Coaching trekt dit principe nog verder door. Door een integrale aanpak van werving, selectie en training zal de geselecteerde kandidaat nog voor hij of zij aan de slag gaat bij de opdrachtgever eerst intensief worden getraind op die specifieke vaardigheden die benodigd zijn om te slagen binnen de nieuwe werkomgeving. Deze training zal 6 tot 8 dagen bestrijken en zal plaatsvinden op basis van de door de nieuwe werkgever aangegeven vaardigheidseisen.

Zowel commerciële medewerkers op verschillende niveaus als managers zullen op deze wijze een succesvolle invulling kunnen geven aan hun nieuwe werkomgeving. De opdrachtgever wordt alleen fee berekend wanneer na 2 maanden van het dienstverband blijkt dat de nieuwe medewerker volledig op zijn of haar plek is binnen de onderneming van de opdrachtgever. No Match, No Pay.

Directeur Jochem Bakker van Scoor! Training & Coaching : " Het uitbesteden van een werving- en selectie opdracht, betekent in veel gevallen voor bedrijven dat zij veel tijd besparen aan de schifting van geschikte kandidaten en eerste voorgesprekken. Wanneer zij vervolgens een op het eerste oog geschikte kandidaat hebben geselecteerd en deze vervolgens in dienst nemen, krijgen zij een redelijk forse rekening gepresenteerd. Echter, het moet dan nog maar blijken of deze kandidaat ook daadwerkelijk zal slagen binnen de onderneming. Door deze kandidaat eerst specifiek en intensief te trainen op vaardigheden die benodigd zijn binnen de functie, verhogen wij de kans op een succesvol dienstverband aanzienlijk. Wij zijn zo overtuigd van deze unieke dienstverlening, dat wij onze nek nog verder uit willen steken. Pas na 2 maanden gaan wij de kandidaat evalueren. Wanneer de opdrachtgever echt verder wil met deze kandidaat zullen wij onze vergoeding in rekening brengen. Zo reduceren wij het risico voor onze partners tot een absoluut minimum. No Match, No Pay."

Meer informatie over Scoor ! Training & Coaching en het No Match, No Pay principe kunt u vinden op www.scoor.net.