Jack van Gelder helpt ondernemers


Sales Battle in Zwolle

MAARSSEN, 20091014 -- Onder het mom van `MKB helpt MKB' zal Jack van Gelder de Sales Battle van de zibb Business Challenge presenteren op 16 oktober bij restaurant `De Lichtmis' te Zwolle. In de Sales battle strijden de vier finalisten met hulp van hun businessclub om een zo hoog mogelijke omzetverhoging en met deze thuiswedstrijd verwacht finalist en Zwollenaar Rolf Rook er veel van: "Ik heb een aantal ingangen gekregen en veel ondernemers ondersteunen me."

zibb Business Challenge

Vier finalisten strijden in drie battles -de PR Battle, Sales Battle en Vrije Battle- en een finale om de hoofdprijs. De winnaar van de zibb Business Challenge krijgt een boosterpakket t.w.v. ¤ 50.000,- en een prijzenpakket van de sponsors NS Hispeed en Fiat Professional. Voor de Sales Battle hebben de finalisten twee weken de tijd om een zo hoog mogelijke omzetverhoging te laten zien door middel van sales acties. Op 16 oktober presenteren de finalisten -Rolf Rook, Dennis Vis, Richard Theuws en Christien Munters- hun uitvoering van de Sales Battle in restaurant `De Lichtmis' te Zwolle.
Presentator is Jack van Gelder en toegang is gratis.

Rolf Rook

Wat begonnen is voor Rolf Rook als project van de studie commerciële economie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim is uitgegroeid tot een finaleplaatsing van de zibb Business Challenge 2009. Rook levert met zijn bedrijf TopSkinz een laptopsticker die ook te personaliseren is en speelt daarrmee in op actuele trends. "We spelen in op twee grote trends, de trend van het personaliseren en de trend dat pc's vervangen worden door laptops en daarmee ook overal te zien zijn," aldus de 26-jarige Zwollenaar.
TopSkinz kreeg al veel media aandacht in de PR Battle -met de ludieke actie de `LaptopRun' en de door TopSkinz vormgegeven fietstaxi's in Zwolle- en daarmee verwacht hij veel van de Sales Battle op 16 oktober in zijn Zwolle. "Voor de Sales Battle heb ik de strategie enigszins aangepast. We zullen ons nu meer gaan richten op de zakelijke markt en daarvoor heb ik via mijn businessclub BNI De Heilige Koe en via de zibb Business Challenge een aantal ingangen gevonden," aldus Rook.

Ingezonden persbericht