PuurGezond.nu checkt kennis over voeding


IJSSELSTEIN, 20091014 -- Bezoekers van de website PuurGezond.nu lijken verstand van voeding te hebben. Driekwart denkt namelijk dat groene thee gezonder is dan zwarte thee. En ze hebben gelijk: groene thee bevat veel meer gezonde antioxidanten dan zwarte thee.

Over voeding wordt veel beweerd en soms is dat gewoon een hoop onzin. Hoe zit het met jouw kennis over voeding? Is een tomatensalade bijvoorbeeld gezonder dan een tomatensaus? Check het antwoord op www.PuurGezond.nu.

PuurGezond.nu gaat over bewust leven, écht eten en gezond genieten. De website geeft tal van tips en recepten om het eten net wat puurder te maken, zonder dat je uren in de keuken staat. In de rubriek `homemade' laat PuurGezond.nu zien dat je gerechten uit pakjes en zakjes ook zelf kunt maken, met heerlijk resultaat! Denk aan recepten voor een zelfgemaakte aardappelpuree, pizza of appeltaart.

PuurGezond.nu geeft ook informatie over beweging, ontspanning en duurzaamheid. Met de gratis nieuwsbrief krijg je twee keer per maand inspirerende informatie in de mailbox.