Zevenaars bedrijf Businessbookers.nl komt met nieuwe website en glossy


Nieuwe website `Zakelijk.nl' en glossy `Zakelijk Uit Magazine'

Zevenaar, 20091014 -- Businessbookers.nl gaat zich nog nadrukkelijk richten op de zakelijke markt. Het Zevenaarse bedrijf - bekend van de gelijknamige internetsite - komt met de nieuwe website `Zakelijk.nl' en presenteert en passant ook een glossy getiteld `Zakelijk Uit Magazine'.

Businessbookers.nl is gelieerd aan Recreatief.nl, een belangrijke speler in de recreatieve sector. Enkele jaren geleden werden de eerste stappen op de zakelijke markt gezet met de website Businessbookers.nl. Het succes bleek overweldigend. De website werpt zich op als partner bij het organiseren van zakelijke activiteiten buiten de deur. "Met onze recreatieve achtergrond weten we als geen ander wat er allemaal mogelijk is bij bedrijfsevenementen. Die ervaring delen we graag met het bedrijfsleven", vertelt directeur Patricia Voorhout van Businessbookers.nl.

Terwijl het bedrijfsleven op dit moment kreunt en steunt onder de crisis, besloot Businessbookers.nl tegen de stroom in te roeien en juist extra te investeren in de zakelijke markt. Patricia Voorhout: "Wij ontvangen regelmatig signalen dat er behoefte is aan nieuwe communicatiemedia, waarmee het bedrijfsleven maatgericht wordt voorzien van nieuws en informatie. Daarmee zijn we aan de slag gegaan, met als resultaat dat we met een nieuwe website en een magazine flink uitpakken."

De website Zakelijk.nl biedt veel actueel nieuws gericht op het bedrijfsleven. Daarnaast vindt de ondernemer er praktische tips, bijvoorbeeld op financieel, ICT of marketinggebied. Het Zakelijk Uit Magazine, waar inmiddels het tweede nummer van is verschenen, maakt de nieuwe mediadriehoek van Businessbookers.nl compleet. "Onze core-business 'Business meets Pleasure'", is ons op het lijf geschreven'', aldus Patricia Voorhout. "In het magazine schenken we aandacht aan de leukste feestlocaties in Nederland en tonen we de top tien van bedrijfsfeesten. Natuurlijk gaan we in het magazine ook dieper in op het fenomeen 'bedrijfsevenement'."

Zowel Recreatief.nl als Businessbookers.nl maken deel uit van de CRIO Groep. Met de aangesloten websites worden maandelijks miljoenen mensen bereikt. De Crio Groep heeft zich gespecialiseerd in de vrijetijdsmarkt in de breedste zin van het woord.