Infoscan neemt deel aan Visual Communication


advies over mobiele presentatiesystemen

SOESTERBERG, 20091012 -- Infoscan uit Soesterberg, gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen en modulaire standbouwsystemen, gaat deelnemen aan de beurs Visual Communication op 14 en 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op deze vakbeurs voor inspirerende ideeën in visuele communicatie gaat Infoscan demonstreren en adviseren over hoe je een goede presentatie neerzet. Een eenduidige uitstraling van een bedrijf of producten naar buiten toe. Infoscan laat ieder uur zien hoe eenvoudig het is om een presentatie neer te zetten voor op een beurs, een congres, seminar, of persconferentie. Clina Tuijtjens van Infoscan: "veel bedrijven hebben een schitterende huisstijl laten ontwikkelen maar vinden het vaak lastig de corporate identity goed door te vertalen naar bijv. persconferenties of presentaties op beurzen. Wij gaan op de Visual Communication laten zien hoe wij kunnen adviseren en schitterende voorstellen kunnen doen voor slimme presentatieoplossingen die naadloos aan de huisstijl aansluiten."
Standnummer van Infoscan op de Visual Communication is: 2012 Hal 2.

Over Infoscan
Infoscan is een full service organisatie gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen, modulaire standbouwsystemen en maatwerk standbouw, waarbij kwaliteit en service centraal staan! Infoscan heeft op het gebied van presenteren al 20 jaar een gevestigde reputatie in Nederland.

Infoscan

Ingezonden persbericht