Eetgemak wint Rabobank MVO Award


KATWIJK, 20091014 -- Eetgemak heeft gisteravond de award voor maatschappelijk verantwoord ondernemen gewonnen. Uit handen van de voorzitter van de raad van commissarissen van de Rabobank heeft Eetgemak met veel trots de award in ontvangst mogen nemen.

Maatschappelijk ondernemen speelt een centrale rol binnen de strategie en dagelijkse bedrijfsvoering van ons bedrijf. Een goed voorbeeld is dat wij streven naar het gebruik van zoveel mogelijk duurzame energiebronnen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een machine die ons water verwarmt door middel van reststoom. Daarnaast werken wij met veel plezier samen met mensen van de MareGroep, een organisatie die zich bezighoudt met re-integratie van mensen met een beperking.

Ook in de toekomst zullen we ons met veel plezier blijven inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het winnen van deze prijs stimuleert ons en laat zien dat we op de goede weg zijn.

Over Eetgemak

Wij produceren (h)eerlijke koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten voor de institutionele zorg- en contract-cateringmarkt. Wij leveren onze producten zowel via bekende landelijke verscentra als door directe leveringen aan onze klanten. Als jonge flexibele organisatie zijn we dagelijks bezig met het produceren en ontwikkelen van koelverse en lekkere maaltijden. Al onze gerechten worden vers geproduceerd en voeren wij een beetgare en gare lijn.

Eetgemak Principes

Wij werken elke dag met elkaar aan de ontwikkeling en bereiding van lekkere koelverse maaltijden. Als basis voor een constante kwaliteit hebben wij voor onszelf de `Eetgemak principes' geformuleerd. Deze principes vormen de basis van onze dienstverlening. Onze basisprincipes zijn: constante kwaliteit, klantvriendelijkheid, gastvrijheid, flexibiliteit en service.

Assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van (h)eerlijke koelverse maaltijden. Al onze gerechten worden door onze koks conform de hoogste kwaliteitseisen vers bereid. Gedurende het jaar wisselen wij met gerechten binnen ons menu om altijd lekker en vers te koken met de producten van het seizoen. Wij bieden een totaalassortiment inclusief alle gangbare diëten. Verder hebben wij complete menucycli beschikbaar, welke door onze eigen voedingskundigen en diëtisten zijn samengesteld en volledig voldoen aan de richtlijnen van het voedingscentrum en zonder problemen in te voeren zijn in diverse bestaande systemen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de wensen van de klant.

Eetgemak

Ingezonden persbericht