Uphantis is benoemd tot Adobe partner


Formulieren nu nog slimmer te verwerken in ERP applicaties

EDE, 20091014 -- Uphantis is Silver Solution Partner geworden van Adobe Systems Benelux. Het partnership maakt het voor Uphantis mogelijk om de Adobe LiveCycle ES productsuite te leveren.

Bart Boonen, directeur Uphantis Document Services: "Vanaf de oprichting van Uphantis in 2005 hebben wij ons toegelegd op toegepaste informatietechnologie. Zo spelen bij de ERP-applicaties van onze klanten, veelal ook producten van Adobe een rol. Deze formulieren kunnen slim geïntegreerd worden in diverse processen. Vandaar dat Uphantis investeert in Adobe-kennis, dat nu met het Adobe partnership is onderstreept."

Over Uphantis
Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoren management¬consultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met ruim 250 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Ede, 's-Hertogenbosch en Maastricht. Voor meer informatie: www.uphantis.com.

Ingezonden persbericht