Nieuwe totaaloplossing facility management in SAP


NPQ Brand Solutions introduceert nieuwe geïntegreerde oplossing FM Insight

BUNNIK, 20091014 -- NPQ Brand Solutions, onderdeel van NPQ Solutions, introduceert een nieuwe productlijn. FM Insight is een totaaloplossing voor geautomatiseerde ondersteuning van facilitaire processen in SAP.

"De oplossing is uniek en sluit aan op de behoeften van veel organisaties die SAP gebruiken", zegt Jack Heesterbeek, CEO van NPQ. "Organisaties profiteren met FM Insight van volledige integratie van hun ondersteunende facilitaire processen binnen SAP. Dankzij de architectuur van FM Insight - een add-on binnen SAP ERP 6.0 - en de SAP certificering, wordt een naadloze integratie binnen SAP gewaarborgd. Bedrijven die voorheen kozen voor een separaat FMIS, besparen nu kosten op het gebied van bouw en onderhoud van de interfaces en beheer van aparte omgevingen en applicaties."

FM Insight
Functioneel biedt FM Insight volledige ondersteuning voor zowel facilitaire service processen (onder andere Reserveringen, Meldingen en Werkorders) als huisvestingsprocessen (onder andere Ruimtebeheer, inclusief CAD koppeling). Bij de ontwikkeling van FM Insight zijn zoveel mogelijk bestaande SAP functionaliteiten eenvoudig toegankelijk gemaakt en aangevuld tot volwaardige en herkenbare facility management toepassingen. De browser based applicatie is opgebouwd uit aansprekende en intuïtieve schermen, waarbij de gebruiker centraal staat. Eindgebruikers kunnen zonder enige training of SAP kennis onder andere een melding of reservering maken.

Service Oriented Architecture
De introductie van FM Insight luidt een nieuw tijdperk in waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van de Service Oriented Architecture van SAP. De architectuur van FM Insight - een add-on binnen SAP ERP 6.0- en de SAP certificering, waarborgen daarbij de naadloze integratie binnen SAP.

Om een snelle implementatie te faciliteren, biedt NPQ voor verschillende processen een aantal business configuration (BC) sets. Deze zijn beschikbaar voor onder andere:
SAP Flexible Real Estate Management (SAP RE-FX)
SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

Over NPQ
NPQ (voorheen Nordined - Prequest) ontwikkelt sinds 1988 innovatieve softwareoplossingen voor Vastgoedbeheer, Facility Management en Installatietechniek. Deze worden geïmplementeerd via de business lines NPQ Brand Solutions, NPQ FM Solutions en NPQ CAD Solutions. NPQ biedt naast de software een volledig dienstenpakket, waaronder advies, implementatie, opleidingen en support. Met een installed base van meer dan 1.900 klanten in de Benelux neemt NPQ een toonaangevende marktpositie in. NPQ is zowel SAP Software Partner als Autodesk Value Added Reseller

Voor meer informatie over FM Insight: www.FMinSAP.com.

Ingezonden persbericht