Senternovem

06-08-2009 | Serie bijeenkomsten over Cradle to Cradle in het Onderwijs

Vanaf oktober organiseert DHO in samenwerking met Senternovem, Morgen, Hiteq en Duurzaam MBO vier gratis bijeenkomsten opgezet over Cradle to Cradle in het Onderwijs. Waar zit Cradle to Cradle in het Onderwijs, wat doet de student ermee en wat vindt het bedrijfsleven ervan. Allemaal onderwerpen die ter sprake komen tijdens vier woensdagmiddagen. Studenten laten hun projecten zien, sprekers leiden de dag in en het bedrijfsleven reflecteert. En dat steeds over een specifiek thema.

C2C en Onderwijs De thema's:
14 oktober: Cradle to Cradle en Bouwen
11 november: Cradle to Cradle en Vervoer
Januari 2010: Cradle to Cradle en Mode
Februari 2010: algemene afsluiting waarbij thema's bijelkaar komen

Oktober: Cradle to Cradle en Bouwen
Het programma van 14 oktober vindt u in de agenda

November: Cradle to Cradle en Vervoer
De bijeenkomst van 11 november en vervoer wordt opgezet in samenwerking met Hogeschool Rotterdam. Tijdens de inloop kunt u de Th!nk City Student Car bewonderen, luisteren naar studenten die bezig zijn met Cradle to Cradle Voertuigen en uiteraard uw mening laten horen tijdens deze sessie. Het definitieve programma volgt in de eerste week van september.

Aanmelden of op de hoogte gehouden worden?
Wilt u zich aanmelden of op de hoogte gehouden worden? Stuurt u dan een email naar info@dho.nl. U ontvangt dan snel meer informatie van ons. Bent u bezig met Cradle to Cradle en wilt u graag een bijdrage leveren of meedenken, ook dat kan door een mailtje te sturen.