FloraHolland


Nieuwe container biedt inspiratie op Trade Fair Aalsmeer

FLORAHOLLAND (1 oktober 2009) - Naast de vele stands en pleinen is er op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer ook extra aandacht voor innovatie en duurzaamheid op het gebied van containertransport. De laatste ontwikkelingen rond kwaliteitsbeheersing en de mogelijkheden bij het inzetten van containers (per spoor) komen uitgebreid aan bod. Hoe klanten van FloraHolland deze innovaties en technologische ontwikkelingen concreet kunnen toepassen, wordt belicht in een serie seminars. Deze seminars vinden heel toepasselijk plaats in een nieuw type container. Bezoek de inspirerende seminars over logistieke vernieuwingen die het internationale sierteeltvervoer compleet kunnen veranderen.

FloraHolland Trade Fair
Van 14 tot en met 16 oktober 2009 organiseert bloemenveiling FloraHolland de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer (voorheen Aalsmeer Market). Kwekers bieden in ruim zeshonderd stands en op diverse productpleinen duizenden producten uit binnen- en buitenland aan: groene en bloeiende planten, tuinplanten en snijbloemen. Naast de bekende beurshal in het Aalsmeerse veilingcomplex is er aangrenzend de Expo, een ruimte voor inspiratie en vernieuwing. Hier kunnen bezoekers onder andere terecht voor de nieuwste producten en inspirerende ideeën uitgewerkt tot complete winkelformules. Ook komt het vakpubliek hier meer te weten over het digitaal inkopen van planten en bloemen en de dienstverlening van FloraHolland. Voor vakpubliek is een bezoek aan de beurs gratis.

Voor de meest actuele informatie over de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer verwijzen wij u graag naar onze website www.floraholland.com.