Gemeente Delft

Eerste paal 38 woningen De Hoflandtuinen

Woensdag 14 oktober zal wethouder Ronald Vuijk de eerste paal slaan van de 38 koopwoningen in De Hoflandtuinen, een project van Verwelius Projectontwikkeling in Harnaschpolder Delft.

Met de bouw van aantrekkelijke, ruime woningen in een groene waterrijke omgeving en toch dichtbij de stad wil de gemeente de doorstroming binnen de gemeente stimuleren. Alleen op deze wijze kan Delft de noodzakelijke diversiteit in het woningaanbod blijven borgen.

Harnaschpolder Delft biedt met de 1300 nieuwbouwwoningen deze diversiteit. De 38 woningen waarvan de bouw 14 oktober start zijn nog niet allemaal verkocht, toch start de bouw. Wethouder Ronald Vuijk: 'Dat is uniek te noemen. We zijn dan ook zeer verheugd dat ondanks de economisch situatie, Verwelius het aan durft om te starten met de bouw van 38 koopwoningen. Ik ben er van overtuigd dat alle 38 woningen verkocht worden'.

In deze fase van het project De Hoflandtuinen bouwt Verwelius tweekappers met garage en royale herenhuizen. Alle woningen hebben een ruime achtertuin en liggen aan of nabij het groene Hoflandenpark.

Het feestelijke programma van de verkoopmanifestatie op 14 oktober start om 13.30 uur, vanaf dat tijdstip is iedereen van harte welkom in Harnaschpolder Delft. Er zal een maquette van het project te zien zijn en bezoekers maken kans op een gratis rondvlucht boven de stad. Ook zijn er zaterdag 17 oktober diverse activiteiten op de bouwlocatie. Kinderen kunnen op de foto met Bob de Bouwer en onder alle geĂŻnteresseerden wordt een rondvlucht boven het project verloot.

Voor meer informatie over Harnaschpolder Delft
http://www.wonentussendeschatten.nl

Noot voor de redactie (