NEN


Landelijk ARBO-congres: praktijkdag voor arbo

woensdag 7 oktober 2009, 10:06

Hebt u zicht op welke kwaliteiten een arboprofessional anno 2009 in huis moet hebben? Weet u wat de toegevoegde waarde is van arbodiensten? Deze en andere vragen worden op kritische en originele wijze besproken tijdens het Landelijk ARBO-congres.

U gaat met elkaar in debat en hoort van arboprofessionals uit diverse branches hoe u proactief kunt bijdragen aan het professionaliseren van het arbobeleid in uw organisatie. Een dag die garant staat voor veel praktische aankooppunten, directe opbrengsten met inspirerende inzichten en toepasbare informatie.

Een greep uit de onderwerpen die tijdens deze dag aan bod komen:
* arbo en verhoging van de AOW-leeftijd

* arbo en flexwerken: hoever mag je gaan in de scheiding tussen werk en privé?

* inventarisatie arbocatalogus: waar staan we nu en wat is de verwachting voor de toekomst?

* update risico-inventarisatie en -evaluatie: ervaringen uit de praktijk

* arbodiensten onder de loep

* psychosociale arbeidsbelasting: uitwerking in de praktijk

Opzet
Het Landelijk ARBO-congres wordt gehouden op 15 oktober 2009 in Hotel Schiphol A4 te Hoofddorp en neemt een hele dag in beslag. Vanaf 10.00 uur is er een plenair ochtendprogramma, na de lunch kunt u een keuze maken uit diverse boeiende workshops.

Voor wie?
Dit congres is bestemd voor arbocoördinatoren, arbodeskundigen en arboadviseurs, arbeids- en veiligheidsdeskundigen en OR-leden binnen uiteenlopende sectoren. Maar uiteraard is iedereen die interesse in de thema's heeft welkom.

Inschrijven
Schrijf u nu in als deelnemer voor het Landelijk ARBO-congres. De deelnameprijs bedraagt EUR 499. Oud-deelnemers en abonnees van NEN ArboMail, Arbo Magazine, Arbo Zaken, Praktijkblad Ondernemingsraad en P&O Actueel genieten een korting van EUR 100 en betalen dus slechts EUR 399. Prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief koffie, thee, lunch en de documentatiemap.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Alle informatie is ook te vinden op www.arbocongres.nl.