Travel Unie International Nederland N.V.

RIU OPENT IN MEI 2010 SPLINTERNIEUW HOTEL IN VARADERO, CUBA

* Nu al te boeken voor zomer 2010

Rijswijk, 15 oktober 2009 â Na enkele jaren afwezigheid op Cuba opent de hotelketen RIU in mei 2010 een luxe 4,5 sterren All Inclusive resort met 1.110 kamers aan het mooie strand van Varadero. Hiermee verstevigen Holland International en RIU hun positie op Cuba. Het hotel is bij Holland International nu al te boeken voor zomer 2010 met hoge vroegboekkortingen, waardoor de vanafprijs al op ⬠799 per persoon komt te liggen. Dit is inclusief vlucht en zeven overnachtingen.

Swim-up bar
RIU Varadero biedt de vakantieganger twee grote zwembaden met een zonneterras, snackbar en swim-up bar. Daarnaast zijn er diverse thematische restaurants met verschillende culinaire specialiteiten, diverse bars, winkels en een discotheek en theater. Tegen betaling kan er gebruikt worden gemaakt van het welness centrum en van internetfaciliteiten. Het gebruik van hangmatten, parasols en handdoeken, zowel bij de zwembaden als op het strand, is gratis. Overdag en âs avonds is er een uitgebreid animatieprogramma met shows en live muziek.

Ook aan de kleine vakantiegangers is gedacht. Zij hebben een apart zwembad en er is een miniclub en speeltuin voor de allerkleinsten. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

De kamers zijn voorzien van een balkon of terras, airconditioning, plafondventilator, minibar, likeurdispenser, satelliettelevisie, kluisje, telefoon en een badkamer met bad, toilet en haardroger. Er zijn ook juniorsuites en suites te boeken.

Live cooking
Het gastronomische aanbod van RIU Varadero maakt deel uit van de âAll Inclusive by RIUâ service en omvat alle maaltijden en snacks. Ontbijt, lunch en diner bestaan uit een gevarieerd buffet met live cooking. Meerdere avonden per week is het buffet thematisch ingericht met zorgvuldig geselecteerde culinaire specialiteiten uit verschillende landen. Voor een à la carte diner kunnen de gasten terecht bij een van de thematische restaurants. Daarnaast zijn er 24 uur per dag snacks en nationale (alcoholische) dranken te krijgen.

De âAll Inclusive by RIUâ formule biedt ook een breed programma aan activiteiten, sport en vermaak. De gasten kunnen (tafel)tennissen, beachvolleyballen, windsurfen, zeilen, kajakken en fitnessen. Ook kan er gratis een proefduik gemaakt worden in de zwembaden van het hotel. Ter ontspanning is er een sauna, stoombad en jacuzzi.