Ingezonden persbericht

Yacht uitgeroepen tot Beste ICT Recruiter van het jaar

Yacht is door lezers van Computable.nl uitgeroepen tot Beste ICT Recruiter van het jaar. Yacht nam de prestigieuze award in ontvangst tijdens een feestelijke avond in Grand Krasnapolsky in Amsterdam. Het is voor de vierde keer dat de Computable Awards werden uitgereikt.

Klant en kandidaat centraal

Ruud Egels, Consultant van Yacht Werving & Selectie die de prijs in ontvangst nam reageert verheugd. 'In voorgaande jaren behoorde Yacht al tot de genomineerden. Het winnen van deze award onderstreept het succes van onze aanpak waarbij onze klant en kandidaten centraal staan. Onze open en eerlijke houding en onze snelle manier van acteren worden duidelijk gewaardeerd. We zijn een speler van betekenis. Met medewerkers van betekenis, die in de praktijk het verschil kunnen maken.'

Over de award

Lezers en bezoekers van de website Computable.nl droegen projecten, bedrijven en personen voor. Uit die suggesties koos de redactie in elke categorie vijf genomineerden. Bij deze nominaties is niet alleen rekening gehouden met het aantal keren dat een bedrijf of project is genoemd, maar ook met het belang hiervan voor de Nederlandse ICT-sector. Op die genomineerden brachten lezers van Computable.nl in elke categorie steeds één stem uit. In totaal werden 65.000 stemmen uitgebracht. Daarmee zijn de Computable Awards de meest prestigieuze prijzen in de ICT-sector.

Over Yacht

Yacht. Mensen van betekenis.

Yacht is in Nederland marktleider op het gebied van detachering, interim-management en werving & selectie. Vanuit veertien kantoren faciliteert Yacht de markt met een netwerk van hoogopgeleide en ervaren professionals. Yacht levert specialisten in Bouwkunde & Civiele Techniek, Finance, HRM, ICT, Legal, Logistics & Procurement, Marketing & Communicatie en Technology.

Met zijn relaties werkt Yacht aan intelligente oplossingen, die duurzaam rendement opleveren en de grootste impact hebben. Yacht doet dit vanuit zijn kernwaarden 'kennis', 'kwaliteit' en 'betrouwbaarheid'. Yacht geeft zijn klanten advies op het gebied van HR-oplossingen en helpt bedrijven zich duurzaam te ontwikkelen door het leveren van professionals.

Yacht is onderdeel van Randstad Holding NV, specialist in flexibel werk en human-resourcesdiensten. Randstad Holding is genoteerd aan de AEX van Euronext Amsterdam.


---

Noot voor de redactie (