Clavister ondersteunt ambities met verdere uitbreiding management team


Steve Turner benoemd tot VP Product Marketing & Strategy en Casper Seifert tot CFO

BERGEN OP ZOOM, 20091015 -- IP-beveiliging en Unified Threat Management (UTM) specialist Clavister maakt twee verdere uitbreidingen bekend van haar managementteam. Steve Turner wordt Clavister's nieuwe Vicepresident Product Marketing & Strategy, terwijl Casper Seifert is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO).

Deze uitbreiding van Clavister's managementteam volgt kort op de recente benoeming van Andre Stewart tot de nieuwe Vicepresident VP Sales Worldwide en COO bij het bedrijf. Zowel Steve Turner als Casper Seifert brengen een schat aan internationale IT-ervaring met zich mee, waardoor ze een significante bijdrage kunnen leveren aan Clavister's wereldwijde groeistrategie.

Voordat hij de overstap maakte naar Clavister heeft Steve Turner jarenlang gewerkt voor gerenommeerde bedrijven als Digital Equipment Corp., Cisco Systems en France Telecom. Tot voor kort gaf hij leiding aan de wereldwijde organisatie voor klantenondersteuning van Fortinet, waar hij het dienstenpakket en de dienstverlening reorganiseerde en structureerde.

Casper Seifert heeft een ruime ervaring op het gebied van financiën en accountancy bij bedrijven en organisaties in verschillende branches. Voor zijn overstap naar Clavister was hij onder andere CFO bij Trade Doubler en bij EF Education First, 's werelds grootste particuliere onderwijsinstelling op het gebied van het leren van talen, educatieve reizen, culturele uitwisselingen en academische programma's.

Peter Johansson, de CEO van Clavister: "Steve Turner en Casper Seifert zijn een welkome toevoeging aan ons managementteam. Ze zijn een belangrijk onderdeel in onze strategie om wereldwijd flink uit te breiden. En onze groeiplannen houden niet op bij het managementteam.

De volgende stap is om de verkoopteams in Europa, het Midden-Oosten, in Azië en de verschillende opkomende markten te versterken. Dit is zeker een interessante tijd voor Clavister."

Naar aanleiding van zijn benoeming, zegt Steve Turner: "Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en de robuustheid van het productpakket van Clavister en ik zie veel kansen voor de verdere ontwikkeling van een sterke, wereldwijde productmarketingstrategie. Clavister zit in een interessante groeifase en ik ben blij dat ik daar deel van uitmaak." Casper Seifert voegt daar aan toe: "Clavister is een bedrijf met veel mogelijkheden. Ik ga dan ook graag aan de slag met de rest van het managementteam in deze periode van uitbreiding en de ontwikkeling in nieuwe markten."

Clavister biedt virtuele en fysieke beveiligingsproducten en heeft strategische allianties gesloten met leidende technologiebedrijven zoals Ericsson, VMware, Kaspersky, D-Link en SAAB Aerotech. Tot de klanten van het bedrijf behoren onder andere Terremark, bwin, Hamburg Stock Exchange, France Telecom/Orange, Unibase, Danieli, Rogers Wireless, DGC, Africa Online en China Power.

Over Clavister

Clavister, met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, levert sinds 1997 toonaangevende oplossingen voor netwerkbeveiliging en biedt daarmee tienduizenden bedrijven in de hele wereld economisch voordeel. De Clavister familie van unified threat management (UTM) toepassingen en oplossingen voor toegang op afstand bieden innovatieve en flexibele netwerkbeveiliging met management en besturing van wereldklasse. Clavister is een pionier op het gebied van virtuele netwerkbeveiliging; samen met het aanbod aan hardware en software toepassingen kunnen klanten zo de beste beveiligingskeuze maken.

De producten worden ondersteund door Clavister's bekroonde programma voor support, onderhoud en opleidingen. In de Benelux wordt Clavister gedistribueerd door MMS-Secure N.V. in Brussel.

Bezoek voor meer informatie www.clavister.com of www.MMS-Secure.eu.