Ingezonden persbericht


Persbericht

SPSound: Friday Selection

Wekelijks muziekprogramma waarin lokale en internationale kunstenaars optreden, variërend van avontuurlijke indiebands tot elektronische glitch hop acts. Wij willen jou betrekken bij uitdagende en speelse concepten, uitzonderlijke optredens en entertainment van het hoogste niveau.

Featuring (Thin Consolation)
DJ Mataklap (Bomb Diggy) | DJ Toby Paul (Rush Hour)

Vrijdag ober 2009,

Aanvang 22:00
Toegang: E 5,00
Reserveren: media@smartprojectspace.net
SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam

Raak in de war bij SPSound in de briljant-bizarre wereld die Cupp Cave en een veelheid aan beats van onze eigen Amsterdamse DJ Mataklap (Bomb Diggy) en DJ Toby Paul.

Cupp Cave is niemand minder dan François Boulanger die terugkomt nu hij zijn vorige avatars Kingfisherg and Qwertypak verzwolgen heeft. Bij vol bewustzijn gemarteld door de combinatie van een buitengewone gevoeligheid en een ongelooflijke creativiteit als een hypochondrisch kind dat de mogelijkheid van een aanval van aliens vreest, komt Cupp Cave te voorschijn in de alledaagse dwaasheid van onze tijd. Zijn luide, verwoestende beats zouden passen in een wereld waar Madlib met een Game Boy speelt terwijl hij naar Starsky & Hutch kijkt en chips eet.

DJ Mataklap (Bomb Diggy) maakt puree van de dansvloer met de beste vloerbeukende beats, tropische ritmes en sexy bassen. Resident DJs Mataklap, Makks & Ru-D nodigen coole gasten uit met een ratjetoe aan stijlen zoals nueva cumbia, Afro bass, kuduro, booty, soca, digital ragga, dubstep, baile funk, dabke, jungle bounce, dancehall, bunnycore en meer. Je mag er opgewonden van raken!

DJ Toby Paul, van platenzaak Rush Hour Amsterdam, draait een welgekozen mix van stijlen. Hij maakt deel uit van het RedNoseDistrikt collectief. .

SMART Project Space wordt ondersteund door: de Mondriaan Stichting; Gemeente Amsterdam; Bureau Broedplaatsen; Stichting DOEN; Het Nederlands Filmfond; Prins Bernhard Cultuurfonds; VSBfonds; Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Nederlandse Fonds voor Podiumkunsten.