Politie Drenthe

Politie houdt winkeldieven aan

REGIO, 17-10-2009 o De politie heeft op vrijdag 16 oktober 2009 op verschillende locaties in de regio mensen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

HOOGEVEEN De politie heeft vrijdagochtend een 20-jarige man uit Hoogeveen aangehouden voor winkeldiefstal in een supermarkt aan de Alteveerstraat. De man had een pak met donuts geopend en eentje deels opgegeten, zonder deze te betalen. De politie kon de man na onderzoek aanhouden bij zijn woning. Op het politiebureau werd tegen de man proces-verbaal opgemaakt. (2009047887)

EMMEN De politie heeft vrijdagmiddag een 28-jarige man uit Aalden en een 23-jarige vrouw uit Aalden in een schoenenwinkel aan het Mondriaanplein aangehouden voor winkeldiefstal. Het duo had een paar schoenen niet afgerekend en daardoor ging bij de uitgang het alarm af. De man en de vrouw werden door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen het duo werd proces-verbaal opgemaakt en met een dagvaarding op zak mochten ze het bureau verlaten. (2009048051)

MEPPEL De politie heeft vrijdagmiddag een 41 jarige vrouw en een 31-jarige man (woonplaats van beiden onbekend) aangehouden voor winkeldiefstal in een schoenenwinkel aan de Hoofdstraat. Het duo wordt verdacht van het wegnemen van schoenen uit de winkel. Na verhoor op het politiebureau mocht de man zijn weg vervolgen. De vrouw werd met een dagvaarding op zak heengezonden. Proces-verbaal werd opgemaakt. (2009048049)