Royal Haskoning


Chuchawal Royal Haskoning wint Best Multinational Company Award 2009

17-10-2009

De Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel en de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel hebben hun Business Award 2009 in de categorie Best Multinational Company toegekend aan Chuchawal Royal Haskoning.

Chuchawal Royal Haskoning is op basis van de volgende criteria geselecteerd: Innovatie, MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), inzet op het gebied van training en human resource development (HRD), promoten van de betrekkingen tussen Thailand en de Benelux, en algemene zakelijke prestaties

De jury bestond uit de heer Ian Woo, Consultant en Business Writer bij The Nation; de heer Henk Kiks, CEO van B-Quik, tevens recent prijswinnaar (NTCC); de heer Bernard Collin, CEO van Safecoms, tevens recent prijswinnaar (Beluthai); de heer Hans van Santen van de Nederlandse Ambassade in Bangkok; de heer Bert Cesar, Executive Director van de NTCC en Beluthai. De voorzitter van de jury was Dr. Pakpachong Wattanasindhu van de Chulalongkorn University in Bangkok, Thailand.

Alko Plas, President van Chuchawal Royal Haskoning Ltd.: "We zijn zeer vereerd met deze prijs. Het doet ons goed dat ons werk wordt gewaardeerd."

Erik Oostwegel, Raad van Bestuur van Royal Haskoning: "We zijn erg trots op onze kantoren in Thailand. Dit is een welverdiende prijs."

Chuchawal Royal Haskoning
Chuchawal Royal Haskoning heeft 120 werknemers en 35 jaar ervaring in Thailand en vormt een sterke tak in de Royal Haskoning-familie. Onze consultants, architecten en ingenieurs zijn met name gericht op industriële en commerciële bouwontwerpen. Bedrijven en overheden waarderen de toewijding en inzet van onze medewerkers om duurzame oplossingen te vinden in een steeds complexere maatschappij. Dankzij het netwerk van internationale partners worden op lokaal niveau multidisciplinaire en geïntegreerde services gegarandeerd op basis van wereldwijde innovatie en ervaring. Het bedrijf is in 1969 opgericht door het Nederlandse ingenieursbedrijf De Weger International (onderdeel van Royal Haskoning) voor het ontwerp van het hoofdkantoor van de Bank of Thailand samen met Design 103.

Meer informatie