Gemeente Tilburg

Nummer 09592GO

Datum 12 oktober 2009

Groot onderhoud Betuwestraat - Westlandstraat - Veluwestraat Werkzaamheden starten maandag 19 oktober 2009 Binnenkort start het groot onderhoud aan een aantal wegen in Jeruzalem. Het gaat om de Betuwestraat, de Westlandstraat en de Veluwestraat. Nadat de woningen in deze straten zijn opgeknapt door de woningbouwvereniging, is het nu de beurt aan de wegen. Maandag Bezoekadres 19 oktober beginnen de werkzaamheden in de Betuwestraat tussen de Casper Houbenstraat Stadhuisplein 130 en de Westlandstraat. Postadres Definitief ontwerp Postbus 90157 Op 19 mei 2009 is het concept-ontwerp van de straten besproken met de buurt tijdens een 5000 LL Tilburg inloopavond. Daar waar mogelijk heeft de gemeente het ontwerp aangepast. Het ontwerp is als volgt: de Betuwestraat en de Veluwestraat worden straten met éénrichtingsverkeer, met Doorkiesnummer aan beide kanten van de straat parkeerstroken. Naast de parkeerstroken komt een smal 013 542 86 68 trottoir. In de nieuwe situatie komen er meer parkeerplaatsen dan er nu zijn. De Faxnummer Westlandstraat wordt ook een éénrichtingsstraat. Hier komen slechts aan één kant van de 013 542 85 40 straat parkeerplaatsen.

Inhoud werkzaamheden De straten worden allemaal opnieuw bestraat. Ook het trottoir wordt opnieuw ingericht. De planning van de werkzaamheden staat op de achterzijde van de brief.

In het werk zal Enexis (voorheen Essent) de bestaande hoofdgasleiding vervangen. Om dit te kunnen doen, moet het gas tijdelijk worden afgesloten. Dit duurt een dag. Zodra bij uw woning het gas wordt afgesloten, ontvangt u hierover informatie van Enexis.