Gemeente Hoorn

Boerderijspelletjes tijdens herfstvakantiespelen

In de herfstvakantie organiseert het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn in samenwerking met Stichting Netwerk de vakantiespelen Hoorn. De spelen zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar van het basisonderwijs. Bij de vakantiespelen zijn er in zes verschillende sporthallen sport, spel en creatieve activiteiten rondom het thema Boerderij.

Tijdens de herfstvakantiespelen zijn er activiteiten als: dieren kleien, vogelverschrikkers maken, tuinbroek hangen, kruiwagen race, watten schaapjes knutselen en schminken. Ook is er voetbal, uni-hockey, zijn er luchtkussens en nog veel meer leuke sport-, spel- en creatieve activiteiten.

Korfbal proefles
Nieuw bij de vakantiespelen is dat kinderen kunnen kennismaken met verschillende verenigingssporten. In de herfstvakantie staat korfbal centraal. Dagelijks staat korfbalvereniging Ados garant voor een spetterende training. Tussen 13.00 en 14.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom in een van de sporthallen (behalve De Grote Beer) om te kijken of korfbal iets voor ze is.

De activiteiten vinden plaats op de volgende locaties: Dinsdag 20 oktober sporthal De Kers
Woensdag 21 oktober sportcentrum De Opgang Donderdag 22 oktober sporthal De Grote Beer en sporthal Zwaag Vrijdag 23 oktober sporthal De Bres (Han Hoekstrahof) en sporthal De Vredehof

In alle sporthallen vinden de vakantiespelen plaats van 11.00 tot 15.00 uur. De entree is gratis!