Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw Lid Raad van Bestuur Roto Smeets Group NV

De Raad van Commissarissen van Roto Smeets Group NV heeft het voornemen Ir B.J.W. (Bernard) van der Heijden (1955) te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur van Roto Smeets Group NV per 1 november 2009. Binnen de Raad van Bestuur zal hij als Chief Operating Officer (COO) primair verantwoordelijk zijn voor de rotatiebedrijven van Roto Smeets Group. De overeengekomen remuneratie past binnen het door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders goedgekeurde beleid.

De heer Van der Heijden heeft meer dan 25 jaar ervaring in de media industrie en was eerder werkzaam voor Roto Smeets Group (toen Roto Smeets De Boer) als directeur van de NDI (Roto Smeets Deventer), NBI (Smeets Offset Den Bosch ) en de internationale marketing- en salesorganisatie van Roto Smeets.

In 1999 is hij overgestapt naar Koninklijke Wegener NV, als directeur van Wegener Grafische Groep en als uitgever van Utrechts Nieuwsblad/Haagsche Courant. De laatste jaren vervulde hij daar de functie van directeur/uitgever van AD NieuwsMedia en leidde hij een complex fusieproces in de krantenwereld.

De heer Van der Heijden is bedrijfskundig ingenieur (TH Eindhoven) en - per 30 oktober 2009 - RegisterMarketeer (RM). Hij heeft in het begin van zijn carriËre als zelfstandig organisatieadviseur meerdere reorganisatie- en verandermanagement projecten uitgevoerd voor o.m. DSM, VNU, Philips en Roto Smeets.

De Raad van Commissarissen heeft voor de heer Van der Heijden gekozen vanwege zijn kennis en ervaring in de grafimedia branche en zijn ervaring met verandermanagement. Zij acht dat van groot belang voor de toekomstige ontwikkeling van Roto Smeets Group.

De Centrale Ondernemingsraad heeft inmiddels positief gereageerd op de voorgenomen benoeming.

Bij de eerstvolgende Aandeelhoudersvergadering zal de heer Van der Heijden zich nader voorstellen. Zijn volledige CV kunt u vinden op de website van de onderneming, www.rotosmeetsgroup.nl.

Deventer, 20 oktober 2009

Roto Smeets Group NV
Raad van Bestuur