Gemeente Baarn

Wie wordt de âKei van Utrechtâ in 2010?
Kei van Utrecht

De inschrijving voor de Kei van Utrecht 2010 is begonnen. Doe jij iets bijzonders op het gebied van amateurkunst in de provincie Utrecht? Organiseer jij een vernieuwend, baanbrekend project bij jou in de buurt? Dan kom je misschien wel in aanmerking om de Kei van Utrecht te worden! Meld je aan, of meld iemand anders aan die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

De Kei van Utrecht is een prijs die jaarlijks door de provincie Utrecht wordt uitgereikt. Het is een prijs ter bevordering en waardering van de amateurkunst in de provincie. De prijs wordt uitgereikt aan verenigingen of personen die iets bijzonders binnen de amateurkunst in de provincie Utrecht doen of hebben gedaan.

De prijzen
Er is een eerste prijs van 3.000 euro en twee prijzen van 1.000 euro, uit te geven aan een amateurkunstproject of -initiatief waar de winnaar aan meewerkt.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 11 december 9.00 uur, via het formulier op website de Kei van Utrecht. Op deze website vind je ook het reglement en andere informatie. De Kei van Utrecht is een initiatief van de provincie Utrecht, uitgevoerd door ZIMIHC, huis voor amateurkunst.