Persuitnodiging Netwerkborrel kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 09/10/2009 14:08

PR Newswire

TILBURG, The Netherlands, October 9 /PRNewswire/ -- 2018Brabant, kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa organiseert een netwerkborrel voor haar relaties tijdens de Dutch Design Week. Hierbij nodigen wij u van harte uit voor deze bijeenkomst op vrijdag 23 oktober a.s. Deze vindt plaats in Eindhoven in 'the Dialogues House' tussen 15.30 en 18.30 uur. Dit pop-up café-restaurant laat Annemoon Geurts ter gelegenheid van de Dutch Design Week tijdelijk verrijzen op het Lichtplein bij de Witte Dame.

Nederland mag in 2018 de Europese Culturele Hoofdstad leveren. Deze titel betekent een enorme boost voor de culturele, sociale en economische ontwikkeling van een regio. 2018 klinkt ver weg, maar is het niet. In 2012 wil 2018Brabant zich officieel kandidaat stellen, en bereidt zich daar nu op voor. 2018Brabant is een initiatief van de vijf grote Brabantse steden Breda, Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch en Tilburg met de provincie, die zich 'Samen' als één kandidaat willen presenteren.

In the Dialogues House presenteren we om 16.00 uur onze campagne voor de kandidatuur van 2018Brabant Culturele Hoofdstad van Europa. Met een primeur: http://www.2018brabant.eu, de lancering van een bijzondere website.

Hier zullen het programmabureau en de cultuurmakelaars van de vijf steden projectideeën met elkaar bespreken. We eindigen onze 'dialoog' op deze inspirerende design-locatie om 18.30 uur.

Met een beetje geluk laat ook acteur en Brabander Frank Lammers zijn gezicht zien om samen met Lout Donders van Omroep Brabant uitleg te geven over het tv-programma 'de Kracht van Brabant'. Dit programma zal vanaf februari de lucht in gaan.

Gelieve u aan te melden voor deze netwerkborrel:
culturelehoofdstad@brabant.nl