Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Buurtfeest BuitenSpel op en rond Vredenoordplein

Op vrijdag 23 oktober organiseren de bewoners en het uitvoeringsteam van Vredenoord voor jong en oud op en rond het Vredenoordplein het gezellige buurtfeest BuitenSpel. Het uitvoeringsteam bestaat uit de deelgemeente, Sport & Recreatie, Thuis op Straat, basisschool De Kleine Wereld, opbouwwerk DOCK en het jongerenwerk van WeZijn (voormalig Knooppunt / Cascade).

Het buurtfeest begint om 10.00 uur met een voetbaltoernooi voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Daarna is er om 12.30 uur een voetbalclinic en om 14.30 uur mogen jongeren van 15 tot 20 jaar proberen om kampioen te worden van het voetbaltoernooi. Naast voetbal worden er om 13.00 en 15.00 uur een streetdanse workshop gehouden. Ook zijn er de gehele dag activiteiten rondom graffiti, gezellige terrasjes, lekker eten en de enige echte Grand Depart Truck van de Tour de France, waar je een echte etappe kan fietsen. Het feest duurt tot 18.00 uur.

Aanmelden
Voor voetbal en streetdance kun je je van tevoren aanmelden bij Jeremy Deug van WeZijn Weteringstraat op (010) 412 62 00 of per mail op J.Deug@wezijn.com. We nodigen jong en oud uit, want er is voor iedereen wat te doen. Kom gezellig langs!