RTL Group

Vrijdag aanstaande allerlaatste 'Gooische Vrouwen'

Vijf seizoenen lang kon heel Nederland meeleven met alle ups en downs van een groep vriendinnen in het sjieke Gooi. Miljoenen 'Gooische Vrouwen'-kijkers zagen volkszanger Martin Morero (Peter Paul Muller) en zijn vrouw Cheryl (Linda de Mol) integreren in hun nieuwe buurt, waarna zij lief en leed deelden met onder meer Claire van Kampen (Tjitske Reidinga), Anouk Verschuur (Susan Visser) en Roelien van Grootheeze (Lies Visschedijk). Affaires, moord, ongelukken, verslavingen, een geboorte en een miskraam volgden elkaar op, maar op vrijdag 23 oktober is de RTL 4-serie toegekomen aan de allerlaatste aflevering. Hoe loopt het af? Wellicht met de Televizier-Ring, die dezelfde avond wordt uitgereikt?

In de voorgaande aflevering hielp Cheryl Yari bij het verwezenlijken van een levenslange droom en Roelien zette alles op alles om alsnog zwanger te worden. Martin ontdekte dat hij iets vervelends heeft overgehouden aan zijn laatste scharrel. Vrijdag aanstaande blijken de financiële problemen van Martin en Cheryl niet meer te overzien en Claire ziet nog maar één uitweg. Dirk eist dat Claire de problemen met haar dochter onder ogen ziet en tante Cor blijkt een aanbidder te hebben. Hoe eindigt vrijdag de populaire serie 'Gooische Vrouwen'?

Uitzending: vrijdag 23 oktober, tussen 20:30 en 21:35 uur bij RTL 4.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.