Gemeente Capelle a/d IJssel

Vrijdag 23 oktober vakantiesportdag in sporthal Schenkel

Het Sportservicepunt organiseert op vrijdag 23 oktober van 12.30 tot 17.00 een vakantiesportdag voor Capelse kinderen van de basis- en middelbare school.

Het Sportservicepunt organiseert op vrijdag 23 oktober van 12.30 tot 17.00 een vakantiesportdag voor Capelse kinderen van de basis- en middelbare school. De entree voor deze middag is gratis. Bij verschillende sporten kunnen kinderen zich in het zweet werken. Zo staat er bijvoorbeeld een pannakooi waar demonstraties van Soccer Showdown plaatsvinden en is er een opblaasbare super survival baan. Ter afsluiting geeft wethouder Micle Jaliens samen met DJ Marc MacRowland een DJ optreden.

Bekende sporters en een skatebaan
Diverse toppers uit de sportwereld zoals Mia Audina (Olympisch badmintonster) en Marvin Zaandam (speler van basketballvereniging Rotterdam Challengers) zijn van de partij. Naast basketball en badminton, zijn er ook rugby en tennisclinics. Op een skatebaan met verschillende hindernissen, zoals quarterpipes en een funbox, organiseren we een wedstrijd voor de lokale jeugd. Er is een demonstratie van het junior demoteam van Skateland.

De vakantiesportdag is in sporthal Schenkel, op Capelseweg 39.