Siemens

Persbericht

0910.234

Den Haag, vrijdag 23 oktober 2009

Van de Meerakker: Siemens Solution Partner voor retrofit van CNC-machines

Van de Meerakker is Siemens Solution Partner geworden voor de retrofit van CNC-machines. Het bedrijf heeft bewezen over de juiste competenties te beschikken bij complexe retrofits, die het voor zijn klanten met Sinumerik besturingen realiseert.

Besturings- en Installatietechniek Van de Meerakker uit Weert heeft al meer dan 45 jaar een solide naam in de elektrotechnische branche. Met ruim 200 breed inzetbare medewerkers zijn zij projectmatig werkzaam in zowel de utiliteitsbouw als in de industriële automatisering. Daarnaast vormt de 24 uurs service- & onderhoudsdienst een belangrijk deel van de dienstverlening van het bedrijf. Van de Meerakker maakt deel uit van de Numac Groep, die zich richt zich op de ontwikkeling, engineering en het onderhoud van industriële machines en technische installaties.

Siemens Solution Partners zijn bedrijven, die wereldwijd volgens een hoge en gecertificeerde kwaliteitsstandaard hun producten en diensten aanbieden. Zij bieden op hun vakgebied klantspecifieke en innovatieve oplossingen, gebaseerd op diepgaande kennis van de producten en systemen van Siemens.

Siemens Sinumerik staat garant voor een gebruikersvriendelijke en onderhoudsarme CNC-besturing, die geschikt is voor alle soorten CNC-technologie, zoals draaien, frezen, slijpen, ponsen en water/laser-snijden. De openheid van de besturing en de speciale analoog-digitaal modules maken hem bijzonder geschikt voor retrofit en modernisering van bestaande machines.

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Van der Meerakker, Hein Passage, tel: +31 (0) 495 456 111, E-mail: hpassage@meerakker.nl, Internet: www.bit-meerakker.nl Siemens Drive Technologies, Frank de Korte, tel: +31 (0) 70 333 1568, E-mail: frank.de.korte@siemens.com, Internet: www.siemens.nl/industry