StepStone Solutions: record contractverlengingen en 30% meer klanten

23/10/2009 11:56

Koning & Vogel

Leiden/Londen, 23 oktober 2009 - StepStone, wereldleider op het gebied van talent management software publiceert solide derdekwartaalcijfers dankzij groeiende verkoopresultaten voor Sofware as a Service (SaaS) en stabilisatie in de vacaturesites.

StepStone Solutions contracteerde in totaal 71 nieuwe klanten, een groei van 30% vergeleken met het voorgaande kwartaal. Daarnaast werd een recordaantal van 110 contracten verlengd. Opzeggingen bleven minimaal, onder 1%, en de terugkerende softwarelicentie-omzet van Solutions groeide met 15% op jaarbasis. Omzet voor Solutions was EUR 12,5 miljoen ten opzichte van EUR 12,3 miljoen in het voorgaande kwartaal.

Voor het originele Engelstalige en meer uitgebreide persbericht zie http://www.stepstone.com/2008/?section=ir?=572. In bijlage de bijbehorende presentatie van CEO Colin Tenwick.

Over StepStone

StepStone is een leidende internationale leverancier van human capital management (HCM) software en diensten. De technologie van StepStone ondersteunt organisaties bij het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent. Wereldwijd gebruiken meer dan 16.000 organisaties de software en diensten van StepStone, waaronder leidende (internationale) partijen zoals Philips, Atos Origin, AkzoNobel, Deloitte, Deutsche Telekom, Lufthansa, McDonald's, Telefonica, Volkswagen, de Nederlandse Spoorwegen en Randstad. StepStone werkt in 16 landen met meer dan 900 mensen. Zie ook www.stepstonesolutions.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.stepstone.com/2008/?section=ir&aID=572