Scania


vrijdag 23 oktober 2009 12:17

Scania blijft investeren in de toekomst -Nieuwbouw Scania Alblasserdam loopt voorspoedig.

Breda, 23 oktober 2009 â Afgelopen week werd de laatste paal geslagen voor de bouw van de nieuwe Scania vestiging in Alblasserdam op een schitterende nieuwe locatie langs de A15.

Account manager Hans Mulder (l) en Service manager Chris Snelderwaard (r) slaan gezamenlijk de laatste paal van de nieuwbouw in Alblasserdam in de grond.
Vergroot foto

Maximale prestaties en optimale dienstverlening bouw je op de samensmelting van twee peilers: Sales en Services. Ingegeven door deze visie is deze feestelijke handeling uitgevoerd door Account manager Hans Mulder en Service manager Chris Snelderwaard van deze nieuwe Scania vestiging.

De nieuwe vestiging wordt gebouwd door Bouwbedrijf Van der Ven. De totale oppervlakte bedraagt ruim 8.000 m' en er worden ondermeer zeven doorrijpoorten, twee putten, een richtbank en de nodige kantoorruimte gerealiseerd. Het pand wordt uitgerust met ultramoderne faciliteiten om enerzijds de medewerkers in staat te stellen haar werk zo veilig en comfortabel mogelijk te verrichten. Anderzijds wordt veel aandacht besteed aan de eisen op het gebied van milieu.

Het realiseren van deze nieuwe locatie, ter vervanging van de huidige locatie aan de Mandenmakersstraat in Zwijndrecht, kent een lange aanloop. Al in 2005 heeft Scania de grond aangekocht om haar klanten te volgen naar een nieuwe concentratie van logistieke dienstverleners en zodoende maximale bereikbaarheid, service en optimale dienstverlening te kunnen garanderen. In de afgelopen jaren is er lang en uitgebreid met gemeente en provincie onderhandeld om uiteindelijk over de juiste vergunningen te kunnen beschikken. Met deze laatste paal is dat traject afgesloten en kan definitief gestart worden met de bouw van de werkplaats. Dit heugelijke feit is gevierd met alle medewerkers van Scania Zwijndrecht, de aannemer en de nieuwe buren. Als het hoogste punt bereikt wordt zullen de toekomstige klanten van Scania Alblasserdam ook van harte welkom zijn om de moderne vestiging te komen bekijken.

Met deze vestiging en investering benadrukt Scania Beers B.V. haar vertrouwen in de toekomst. Het uitgebreide servicenetwerk, met 41 eigen vestigingen, 5 zelfstandige dealers/servicesteunpunten en ruim 850 Scania Beers medewerkers in Nederland, voldoet aan de hoogste eisen en wensen van deze tijd.Â