Drie jonge stylisten winnen Nintendo Style Contest

23/10/2009 15:02

2Twintig Public Relations B.V.

Jonge winnaressen winnen unieke stage bij Odette Simons

in World Fashion Center

23 oktober 2009 - Een droom kwam vanmiddag uit voor drie jonge meiden in het World Fashion Center in Amsterdam; ze wonnen een unieke stage bij styliste en TV presentatrice Odette Simons. Samen met hun rolmodel bezochten ze verschillende boetiekjes, designers, een modellenbureau en een fotostudio. Ze hadden deze bijzondere middag te danken aan hun ideeën voor een eigen Style Boutique. De Style Contest was geïnitieerd door Nintendo, ter ere van de introductie van 'Nintendo presents: Style Boutique'. In het spel voor Nintendo DS kunnen de spelers als styliste een eigen winkel openen.

Kijkje in de modewereld

"Super gaaf dat ik gewonnen heb en vandaag op stap kon met Odette Simons" aldus de 16-jarige Mirthe, één van de stralende winnaressen. Samen met Joya en Daniëlle, beiden 12 jaar, beleefden ze een fantastische middag in een wereld die anders alleen maar toegankelijk is voor ingewijden. "Het allerleukst vandaag vond ik dat we deden alsof we gingen shoppen voor Beyoncé" aldus Joya. Daniëlle was vooral onder de indruk van de hoeveelheid verschillende kledingstijlen die ze vandaag heeft gezien. Naast de unieke stage wonnen de meiden ook nog een stijlvolle rode Nintendo DSi én natuurlijk het splinternieuwe spel 'Nintento presents: Style Boutique'.

Over het spel

In 'Nintendo presents: Style Boutique' kan de speler als styliste een eigen winkel openen waarin ze klanten adviseert over hun outfits. Elke klant heeft een eigen stijl en persoonlijkheid, dus moet ze goed nadenken over de adviezen om haar klanten tevreden te stellen. Ze koopt een eigen collectie in en bepaalt bijvoorbeeld ook wanneer de uitverkoop begint; ze wordt uitgedaagd om creatief en commercieel na te denken. In het spel voor Nintendo DS kan ze ook meedoen met modeshows, online naar nieuwe spulletjes snuffelen of het opnemen tegen andere stylisten. 'Nintendo presents: Style Boutique' bevat maar liefst 10.000 kledingstukken en accessoires om uit te kiezen. De speler kan met de juiste ondernemersgeest een carrière in de mode opbouwen; van een eigen winkel tot een internationale winkelketen. 'Nintendo presents: Style Boutique' is vanaf 23 oktober 2009 in Europa verkrijgbaar.


- Einde -

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.