Gemeente Laarbeek


Heropening speeltuin t Reijakkertje

BEEK EN DONK Op vrijdag 11 september 2009 heeft u op de gemeentenieuwspaginas in De Laarbeeker kunnen lezen, dat de speeltuin op de hoek van de Dr. Timmerslaan en de Margrietstraat een renovatie zou ondergaan. In de afgelopen weken is er door buurtvereniging Reijakkers-Noord en de gemeente hard gewerkt. Het resultaat is een vernieuwde speeltuin, die voor alle mensen uit de buurt een aantrekkelijke plek vormt om even lekker buiten te zijn.

De aanleiding van de renovatie was een verzoek van de buurtvereniging om de speelplek te verrijken met een nieuw speeltoestel. Daarnaast waren er wensen met het oog op de veiligheid en de aankleding. Deze wensen zijn verwerkt in een plan, dat uiteindelijk samen met de buurt is uitgewerkt. De gemeente heeft twee nieuwe toestellen geplaatst en alle veiligheidszones rondom de speeltoestellen zijn in orde gemaakt. Ook de buurt heeft zich flink ingespannen. Zo zijn er twee picknickbanken en een aantal zitbanken gemaakt. Ook is een lang gekoesterde wens vervuld met de komst van twee voetbalgoaltjes.

Feestelijke heropening
Afgelopen zondag 18 oktober werd de speeltuin feestelijk heropend. Onder een vrolijk herfstzonnetje werd een naambord onthuld door wethouder Joan Briels. Na dit plechtig moment konden de kinderen de speeltoestellen in gebruik nemen en dit deden ze dan ook met veel plezier!

Klik hier voor meer actueel nieuws

Proclaimer Privacy statement
Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl