Ingezonden persbericht


PWYP organiseert

praktisch christenweekend De Betteld

Dit weekend gaan deelnemers op een praktische manier invulling geven aan hun christelijk geloof. Het weekend, dat loopt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 oktober wordt georganiseerd door Practise What You Preach (PWYP) en vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Dit weekend worden bezoekers niet alleen aangemoedigd om lezingen bij te wonen, maar gaan daarna ook zelf praktisch aan de slag. Herman Boon opent vrijdagavond het weekend met de eerste eredienst. Hierin wordt aandacht besteed aan de identiteit die christenen hebben in Jezus en het verstaan van Gods stem. Op zaterdagmorgen spreekt Christian Tan, voorganger van de Bereagemeente in Zutphen, over de actieve gemeente van Christus, waarop deelnemers op zaterdagmiddag een praktische workshop krijgt over evangeliseren & getuigen, genezing & bevrijding, zending en het helpen van weduwen en wezen om aan het werk te gaan. Daarnaast kunnen deelnemers meewerken aan een outreachprogramma waarbij het geleerde in de praktijk wordt gebracht. ´s Avonds geeft Sela een aanbiddingsconcert.

Zondag 25 oktober begint weer met een eredienst waarin mensen onderwijs krijgen over de gaven van de Heilige Geest in de gemeente. Winand Breuer leidt de dienst. Om het weekend af te sluiten, leidt Kees Goedhart een dienst waarbij deelnemers worden uitgenodigd om hun getuigenis te delen en waar gebeden zal worden voor zieken.

Mensen kunnen al een weekend boeken voor ¤ 35 voor een kampeerplek zonder eten. Kijk voor alle prijzen en mogelijkheden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook voor dit weekend opgeven.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht