Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 19 oktober 2009

DRÉ HAZES EEN BEETJE VERLIEFD IN ONM

JONGE ACTEUR BINDT STRIJD AAN MET LEVI VAN KEMPEN

Op vrijdag 23 oktober maakt Dré Hazes als Bram Barends zijn entrée in ONM. Bram heeft in de serie net als Junior (Levi van Kempen) een dwarsleasie en zit om die reden voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Maar dat is niet de enige gemeenschappelijke deler die de beide jongens hebben.

Zowel Bram als Junior heeft de hots voor de verleidelijke fysiotherapeute Ellis van der Pol (Fatima Moreira de Melo). In de hoop het beste in haar patiënten naar boven te halen, gooit ze op geraffineerde wijze haar charmes in de strijd. Een legitieme manier om patiënten te bespelen of gaat ze te ver? Wanneer wordt therapie te persoonlijk? En zien de jongens de sessies met haar nog als therapie of dreigen ze echt op haar verliefd te worden? Of de therapie aanslaat laat zich raden. Zeker is dat het de onderlinge rivaliteit aanwakkert.

Dré over zijn rol in de serie: "Ik voelde me meteen helemaal thuis binnen het team van ONM. De rol van Bram is me op het lijf geschreven. Vrolijk, brutaal... dat zijn eigenschappen die me wel liggen." ONM blijft dit seizoen verrassen met nieuwe gezichten. Na Mick de Lint, Pia Douwes, Fatima Moreira de Melo en zanger Boris maakt nu ook Dré Hazes zijn opwachting. En daarmee is het einde nog niet in zicht.

Het team van BNN en Endemol staat erom bekend de fans bij de serie te betrekken. Zo werden kijkers vorig seizoen opgeroepen om een eigen verhaallijn te schrijven en werden dit seizoen de zogenaamde ONM shorts gelanceerd, waardoor de serie overal en op ieder willekeurig tijdstip te volgen is. Daarnaast is de serie te volgen via twitter. Wie de ONM-Twitter volgt hoort niet alleen als eerste de laatste nieuwtjes, maar maakt bovendien iedere maand exclusief kans om een telefoongesprek te winnen met iemand uit de cast.

Voor een uitgebreide omschrijving van de karakters: onm.bnn.nl. ONM is elke werkdag te zien om 19.00 uur bij BNN op 3