Gemeente Brummen


Onthulling bouwbord start nieuwe fase woonwijk Lombok Zuid

(Oorspronkelijke publicatie datum: 22-10-2009)

In goede samenwerking hebben wethouder ruimtelijke ordening Eef van Ooijen en directeur Martin Companje van Roosdom Tijhuis donderdag 22 oktober het bouwbord onthuld dat vanaf nu aangeeft waar de eerste fase van het woningbouwproject Lombok Zuid gaat plaatsvinden. Bij de realisatie van dit uitbreidingsplan werkt de gemeente Brummen nauw samen met Roosdom Tijhuis. Een samenwerking die door wethouder Van Ooijen als zeer prettig en constructief werd beschreven.

Verkoopmanifestatie
De nieuwe woonwijk Lombok Zuid grenst aan het groen van de Veluwe. In totaal worden er in Lombok Zuid ongeveer 300 tot 350 woningen gebouwd. De eerste fase beslaat in totaal zon 110 woningen, waarvan er binnenkort 34 in de verkoop komen. De verwachting is dat medio 2010 gestart kan worden met de bouw van deze woningen. Donderdagavond 29 oktober start de verkoop van de eerste woningen met een verkoopmanifestatie in de grote zaal van café Spoorzicht aan de Loenenseweg in Eerbeek. De bijeenkomst begint om 18.30 uur een duurt tot 21.00 uur.

Meer informatie?
Voor meer informatie over het woningbouwproject Lombok Zuid en de woningen die in de verkoop komen kunt u terecht op de speciale website www.lombok-zuid.nl. Ook kunt u met uw vragen over de verkoop van de woningen terecht bij Best Living aan de Stuijvenburchstraat 70 in Eerbeek, telefoon (0313) 65 11 99 en mailadres eerbeek@bestliving.nl.