Dura Vermeer

Rotterdam - 23 oktober 2009

Ikazia bereikt hoogste punt

Dura Vermeer Bouw Rotterdam en Dura Vermeer Bouw Rosmalen hebben op feestelijke wijze het bereiken van het hoogste punt van de bouw van de parkeergarage van het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam gevierd.

De grote opkomst bij de viering van het hoogste punt is tekenend voor de sfeer op het project, de samenwerking met partners, onderaannemers en de bijzonder goede relatie met de opdrachtgever Ikazia.

Parkeerproblemen
Het Ikazia Ziekenhuis kampt met een chronisch parkeerprobleem. Om dit op te lossen hebben zij opdracht gegeven voor de bouw van een 400 plaatsen tellende parkeergarage. De Welstandscommissie wilde op deze zichtlocatie geen standaard parkeergarage zien. Daarom is naast het parkeergebouw een polikliniek toegevoegd, die het parkeergebouw visueel afschermt.
De parkeergarage zal voor de kerst dit jaar nog worden opgeleverd. Het poligebouw zal vervolgens rond februari 2010 casco opgeleverd worden.

Succesvolle samenwerking
Een succesvolle samenwerking tussen Dura Vermeer Bouw Rotterdam en Dura Vermeer Bouw Rosmalen, tijdens de voorbereidings- en realisatiefase, heeft ervoor gezorgd dat het in een paar maanden tijd mogelijk was te starten met de bouw in een design en build constructie.