Ingezonden persbericht



---



Vogel's lanceert FlatscreenFitter Mobile

Kies via uw gsm de juiste wandsteun voor uw flatscreen in slechts enkele seconden!

Putten, Nederland, 23 oktober, 2009 ­ Havoned, importeur van Vogel's (wereldmarktleider in innovatieve bevestigingssystemen en meubelen voor A/V apparatuur), kondigt met trots de lancering aan van Vogel's populaire FlatscreenFitter tool voor de gsm.

De geschiedenis achter de FlatscreenFitter van Vogel's... Vogel's was het eerste bedrijf dat dit soort online database heeft ontwikkeld: de FlatscreenFitter bevat up to date en accurate informatie over meer dan 10.000 types flatscreens, waaronder alle A-merken, en zoekt de juiste Vogel's wandsteun voor de consument bij elk type beeldscherm.

Vogel's FlatscreenFitter® Mobile
Met de nieuwe versie van de FlatscreenFitter voor de gsm, zorgt Vogel's ervoor dat informatie nu ook toegankelijk is, waar iemand zich ook bevindt. Met deze aangepaste tool is Vogel's de eerste in Europa die consumenten van on-the-spot informatie voorziet waardoor ze de juiste wandsteun voor de juiste flatscreen kunnen kiezen in slechts enkele seconden. Zowel in de winkel als thuis kan deze online applicatie geraadpleegd worden via www.vogelsfsf.mobi.

"De klant wil er zeker van zijn dat de gekozen wandsteun hun scherm zal beschermen, gemakkelijk te installeren is en de perfecte match voor hun flatscreen zal zijn. Dankzij de FlatscreenFitter® Mobile hebben consumenten toegang tot de informatie die ze nodig hebben om de juiste keuze te maken, waar ze zich dan ook bevinden," zegt Patrick Theeuwes, Trade Marketing Manager bij Vogel's.

Neem voor meer informatie contact op met:

Havoned
Laurens Bokhout
0341 ­ 359 054
L.Bokhout@Havoned.nl

Over Vogel's
Vogel's is de expert en wereldmarktleider in bevestigingssystemen en meubelen voor A/V apparatuur. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al meer dan 35 jaar de belangrijkste drijfveren voor deze Nederlandse onderneming. Vogel's ontwikkelde in 1973 de eerste luidsprekersteun ter wereld. Sinds die tijd heeft het bedrijf een niet aflatende stroom geavanceerde oplossingen ontwikkeld, die het leven aangenamer en plezieriger maken. Dit heeft geresulteerd in de toekenning van een aantal prestigieuze internationale prijzen. Vogel's ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt tegenwoordig plaatsings- en bevestigingsoplossingen voor LCD- en plasmaschermen, projectoren, A/V apparatuur en luidsprekers. De laatste innovatie is de complete




8000 Serie bestaande uit de SuperFlat en uiterst flexibele Motion en Motion+ wandsteunen met bijhorende

accessoires. Vogel's staat voor inventiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bezoek www.vogels.com voor meer informatie.

Over Havoned
Havoned, dé partner in (trade-)marketing en verkoop van sterke merken in A/V plaatsingssystemen en A/V accessoires voor wederverkopers in de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt. Bekende merken hierbij zijn o.a. Vogel's, IXOS, Jamo, Tangent, Aldenkamp, Projecta, Physix en Dagetti. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en hebben daardoor een wereldwijde reputatie. Door haar complete assortiment is Havoned voor veel retailers dé partner. Bezoek www.havoned.nl voor meer informatie.


Noot voor redacties
Noot van de redactie