Maussen PR


---


PERSINFORMATIE

Kleding en accessoires van favoriete tv-programma nu online te koop Webshop SeenOnScreen.nl gelanceerd in Nederland

Amsterdam, 23 oktober 2009 ­ Vanaf vandaag kan televisiekijkend Nederland zich kleden in de outfit gebaseerd op zijn of haar favoriete tv-programma. SeenOnScreen.nl lanceert vandaag haar webshop www.seenonscreen.nl. waar fans van verschillende tv-programma's kleding en andere producten kunnen kopen. SeenOnScreen.nl trapt af met collecties van de RTL-programma's Voetbalvrouwen, Ik hou van Holland en RTL GP. De producten uit de webshop zijn speciaal samengesteld en gemaakt door SeenOnScreen.nl.

Fans van diverse tv-shows kunnen hun hart ophalen in de webshop van SeenOnScreen.nl. Want wie wil er nou niet een zelfde soort jurkje als Solange of Liz van Voetbalvrouwen of een keukenshort met knipoog naar Hollands glorie uit de show van Ik hou van Holland? En speciaal voor mannen biedt de webshop uitkomst met een stoere collectie voor racefreaks van RTL GP. Kortom, de kleding en accessoires van SeenOnScreen.nl bieden voor elk wat wils!
Sabine Hulsman en Marianne Baars van SeenOnScreen.nl, zijn ongelooflijk trots op de lancering. Managing director Marianne Baars: "De lancering van SeenOnScreen.nl betekent voor ons het begin van een veel groter concept. Op dit moment zijn we al druk bezig met de volgende collecties, gebaseerd op andere entertainment formats. Verder gaan we ook onze collecties uitbreiden met baby- en kinderlijnen, Dvd's, games , wellness- producten en nog veel meer."




Over SeenOnScreen.nl

SeenOnScreen BV is opgericht door Sabine Hulsman en is een 100% dochter van The Cookie Company BV. Het concept van SeenOnScreen.nl richt zich op populaire televisie-formats. Per format worden collecties samengesteld en geproduceerd door SeenOnScreen.nl. De doelgroep van SeenOnScreen.nl is de Nederlandse, TV-kijkende consument in alle welvaart- en leeftijdsklassen. De doelgroep verschilt echter wel per televisie-format. Zo staan de verschillende karakters in Voetbalvrouwen model voor verschillende kledinglijnen.

Voor meer informatie: www.seenonscreen.nl

---
Einde persinformatie


Noot voor de redactie (

Maussen PR