Ingezonden persbericht


Persbericht

Salesforce.com presenteert nieuwe contactcenter-technologieën met Service Cloud 2

~ Partnerschap met Cisco maakt volledig in de cloud beheerd contactcenter mogelijk ~

Utrecht, 23 oktober 2009 - Salesforce.com (NYSE; CRM), de onderneming voor zakelijke cloud computing, presenteert upgrades van slechts vijf minuten. Door het eerder aangekondigde partnerschap met Cisco breidt salesforce.com zijn positie als marktleider in cloud computing verder uit en maakt Service Cloud 2 beschikbaar voor organisaties van iedere grootte. Dankzij de nieuwe upgrade-technologie is Service Cloud 2 zelfs gedurende gepland onderhoud beschikbaar voor organisaties. Door de nieuwe five-minute upgrade is het mogelijk om callcenters volledig in de cloud te laten draaien met een gecombineerde oplossing van telefonie en CRM. De nieuwe five-minute upgrade-technologie is onderdeel van Service Cloud 2, de next generation-oplossing voor customer service van salesforce.com. Service Cloud 2 verbetert de kwaliteit van de dienstverlening, vermindert kosten en maakt optimaal gebruik van de expertise binnen de community.

De nieuwe standaard voor contactcenters - five-minute upgrade Upgrades en gepland onderhoud worden in de softwarebranche gezien als een noodzakelijk kwaad. Regelmatig komt het voor dat applicaties minder goed bruikbaar worden doordat de instellingen, en de integratie tussen applicaties, wordt aangetast. Om die reden bouwde salesforce.com tien jaar geleden applicaties op het multi-tenant en real-time platform Force.com wat upgrades drie keer per jaar onzichtbaar en probleemloos voor klanten uitvoert.

Met de nieuwe five-minute upgrade-technologie zet salesforce.com een volgende stap in cloud computing. De five-minute upgrade demonstreert de kracht van het Force.com-platform en de infrastructuur van Force.com. Met deze nieuwe upgrade-technologie kunnen organisaties gebruik maken van de meest recente technologieën en zo hun dienstverlening optimaliseren tot het niveau van de Service Cloud 2. Saleforce.com is het enige bedrijf dat deze nieuwe upgrade-technologie biedt. De nieuwe technologie bevat:


· Toegankelijkheid: Organisaties hebben nu read-only-toegang tot de Service Cloud 2 gedurende gepland onderhoud. Hierdoor kunnen ondernemingen hun dienstverlening aan klanten voortzetten gedurende een volledige upgrade, met slechts een overbruggingstijd van vijf minuten waarin niet gewerkt kan worden. Hiermee is een nieuwe standaard gezet voor alle cloud computing-applicaties.


· Real-time, gespiegelde datacenters: Upgrades van slechts vijf minuten zijn mogelijk doordat salesforce.com beschikt over volledig gespiegelde datacenters. Wanneer salesforce.com de dienstverlening in het ene datacenter upgradet, hebben organisaties nog steeds toegang tot hun applicaties via één van de andere wereldwijde, real-time, gespiegelde datacenters.

Partnerschap Cisco en salesforce.com - contactcenter in de cloud Salesforce.com en Cisco bieden een gecombineerde oplossing waarmee ze een volledig contactcenter in de cloud aanbieden. De 'Customer Interaction Cloud' is een combinatie van de Service Cloud 2 van salesforce.com en Cisco Unified Communications. De oplossing geeft MKB'ers de mogelijkheid om hun klantenservice volledig in de cloud aan te bieden. Beide organisaties delen de visie om technologie te verplaatsen naar de cloud en diensten te kunnen bieden via sociale netwerksites als Facebook, Twitter en Google.

Prijzen en beschikbaarheid

· De introductie van de five-minute upgrade-mogelijkheid (beta) staat gepland voor het vierde kwartaal van 2009. De pilotversie zal starten in het eerste kwartaal van 2010.
· De gecombineerde oplossing van salesforce.com en Cisco zal het eerste kwartaal van kalenderjaar 2010 algemeen beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over Service Cloud 2, kijk op: http://www.salesforce.com/servicecloud2

(520 woorden)