Ingezonden persbericht


12 oktober 2009

Persbericht

PWYP organiseert

praktisch christenweekend

Dit nieuwe weekend van 23 tot en met 25 oktober gaan deelnemers op een praktische manier invulling geven aan hun christelijk geloof. Herman Boon opent het weekend, en daarna volgen lezingen en workshops om vervolgens het geleerde in de praktijk te brengen. Het weekend vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem en iedereen die zijn geloof in de praktijk wil brengen is hierbij van harte uitgenodigd.

Dit weekend gaan deelnemers zelf praktisch aan de slag met hun geloof. Herman Boon opent vrijdagavond om 20.00 uur het weekend met een dienst. Hierin wordt aandacht besteed aan de identiteit die christenen hebben in Jezus en het verstaan van Gods stem.

Op zaterdagmorgen om 10.00 uur spreekt Christian Tan, voorganger van de Bereagemeente in Zutphen, over de actieve gemeente van Christus, waarop deelnemers op zaterdagmiddag om 14.00 uur en 15.30 uur praktische workshops krijgen over evangeliseren & getuigen, genezing & bevrijding, zending en het helpen van weduwen en wezen om aan het werk te gaan. ´s Avonds geeft de Betteld Band een aanbiddingsconcert.

Zondag 25 oktober is de tweede eredienst waarin mensen onderwijs krijgen over de gaven van de Heilige Geest in de gemeente. Winand Breuer leidt de dienst. Om het weekend af te sluiten, leidt Kees Goedhart een dienst waarbij deelnemers worden uitgenodigd om hun getuigenis te delen en waar gebeden zal worden voor zieken.

De programma-onderdelen van dit weekend kunnen mensen gratis bezoeken. Wel vindt er een collecte plaats. Ze hoeven zich niet van tevoren voor dit weekend in te schrijven, alleen als ze een heel weekend willen blijven. Kijk voor het totale programma op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook voor dit weekend opgeven.

Einde persbericht