Ingezonden persbericht


PUPPY PATROL SLEEPT PRIJS IN DE WACHT

Nickelodeon programma scoort tijdens Cinekid prijsuitreiking 2009

Het Nickelodeon programma Puppy Patrol heeft gisteravond de Cinekid kinderkasten publieksprijs gewonnen in de categorie fictie. De prijzen werden uitgereikt tijdens het 23ste Cinekid Festival door presentatrice Isolde Hallensleben in Het Ketelhuis in Amsterdam.

Het programma Puppy Patrol, gemaakt door Annemarie Mooren, is gebaseerd op de boekenreeks 'Puppy Patrol'. Mark (12) en Tessa (10) Bouwman zijn broer en zus. Hun ouders runnen met veel liefde een hondenpension. Samen met de honden uit het pension beleven Mark en Tessa de spannendste avonturen. Het inmiddels derde seizoen van de avontuurlijke serie Puppy Patrol is te zien bij Nickelodeon. "Dat Puppy Patrol door kinderen zelf is verkozen tot beste fictie programma van Nederland is een grote eer", aldus VP, Head of MTV Networks Productions Kaja Wolffers.

Aanstaande zondag 25 oktober wordt de laatste aflevering van Puppy Patrol uitgezonden om 10.15 uur bij Nickelodeon. De herhaling is dan nog te zien op zaterdag 31 oktober om 17.40 uur.




Ingezonden persbericht