Ingezonden persbericht


Persbericht

Geslaagde opening service center Wiertz Personeelsdiensten -volop belangstelling op 22 en 23 oktober-

Kerkrade, 23 oktober 2009. Op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober opende Wiertz Personeelsdiensten het nieuwe service center in Kerkrade op feestelijke wijze. Dit service center is gevestigd in het voormalige politiebureau. Na een grondige verbouwing van het hoofdgebouw en realisatie van een nieuwe aanbouw nam de uitzendorganisatie in augustus haar intrek in het pand.

"Het bestaande gebouw was totaal verouderd" aldus Harm Wiertz. "We hebben alle installaties laten vernieuwen en noodzakelijke voorzieningen zoals klimaatbeheersing toegevoegd". De aanbouw aan de Kloosterraderstraat bestaat uit 3 verdiepingen en vormt een evenwichtig contrast met het bestaande gebouw. In dit nieuwe deel ontstond een grote vergader- en trainingsruimte. "We vonden het een uitdaging om te zoeken naar een verantwoord spanningsveld tussen oud en nieuw. De gevel van het bestaande gebouw hebben we helemaal in ere hersteld en heeft de klassieke uitstraling van de twintiger jaren van de vorige eeuw, terwijl de aanbouw eerder een modernistisch karakter vertoont" zo vervolgd Wiertz. Inmiddels is de verbouwing en de nieuwbouw dan voltooid. In het gebouw is het hoofdkantoor gevestigd van de 15 filialen tellende uitzendorganisatie. "Vanuit dit service center ondersteunen we onze filialen en zorgen we er voor dat alles perfect geregeld wordt. Dit is de machinekamer van ons bedrijf" aldus Wiertz.

Onder grote belangstelling werd de opening op 22 en 23 oktober gevierd. De openingshandeling werd verricht worden door burgemeester Jos Som, architect Mathieu Bruls en politicus Hans Wiegel. Op vrijdag 23 oktober was er een open dag en stond het gebouw open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. Gedurende de dag vonden er in het gebouw tal van activiteiten plaats. Zo werden er in de ochtend voor Wiertz werkzame uitzendkrachten ontvangen en was er in de middaguren gelegenheid voor relaties om een indruk te krijgen van het gebouw. De uitzendorganisatie heeft honderden mensen mogen verwelkomen. Overigens bestaat het bedrijf op 30 oktober aanstaande 12,5 jaar.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12,5 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.




Ingezonden persbericht