Ingezonden persbericht


ARE U KANI?
Word het nieuwe gezicht van de Karl Kani campagne @Britain

And the winner is...Ixiomar Angel uit Eindhoven!

Ixiomar wist met zijn uitstraling het Karl Kani Team te overtuigen en is daarmee de winnaar van de I AM KANI tour @Britain. Op vrijdag 30 oktober, 15.00, zal Ixiomar de prijs in ontvangst nemen @Britain Eindhoven.

Ixiomar wordt het nieuwe gezicht van de Karl Kani campagne @Britain en treedt met deze overwinning in de voetsporen van grote namen uit de Nederlandse Hip Hop scene als Duvel Duvel, M.O & Brakko, THC en Negativ. Ixiomar zal deel uit gaan maken van de nieuwe KARL KANI 'I AM KANI' campagne en zijn foto zal binnenkort op posterformaat te zien zijn bij alle Britain filialen. Naast deze prijzen krijgt hij een Karl Kani kledingcheque ter waarde van ¤ 250,- te besteden bij één van de Britain filialen en hij krijgt een grote ingelijste I AM KANI foto.

Tijdens de I AM KANI tour @Britain zijn we op zoek gegaan naar het nieuwe gezicht voor de I AM KANI campagne en hebben meer dan 500 mensen zich laten fotograferen in I AM KANI stijl. Alle foto's zijn te vinden op www.karlkani.com/areukani@britain

www.karlkani.com
www.karlkani.com/areukani@britain
http://www.youtube.com/watch?v=3MZ0z_LZKp0

Noot voor de redactie/