Politie Zeeland


---


W-3273-2009 Fietsenkijkavond bureau Vlissingen

Op maandag 26 oktober a.s. is er tussen 19.00 en 20.00 uur weer een fietsenkijkavond op het politiebureau in Vlissingen. Op het bureau staan alle fietsen die zijn aangetroffen op Walcheren.

U kunt zich melden aan de ingang aan de Molenstraat. Als u uw aangifte meeneemt of een reservesleuteltje, kunt u weer in het bezit komen van uw gestolen of verloren fiets. Kijk ook eens op www.politie.nl/zeeland/aangetroffenfietsen

W-3274-2009 Aanhouding in Middelburg
Vrijdag rond 04.30 is op het Seispark een 22-jarige Middelburger aangehouden.
Kort daarvoor was bij de politie een melding binnengekomen dat op het Seispark een man zich verdacht ophield tussen de geparkeerde auto's en door de ramen naar binnen keek. Agenten gingen gelijk ter plaatse en troffen daar een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement. Terwijl de agenten zijn gegevens controleerden, troffen andere agenten een fiets aan op de plek waar de man als eerste was gezien. In één van de fietstassen zat navigatieapparatuur. Tijdens fouillering van de Middelburger werd een fietssleutel aangetroffen die paste op deze fiets. De Middelburger werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. De navigatieapparatuur bleek afkomstig van diefstal. Was weggenomen uit een auto die stond geparkeerd aan de Hammarskjoldlaan.


W-3275-2009 Getuigen gezocht van mishandeling
De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen woensdagavond 22 oktober jl. omstreeks 20.30 uur plaatsvond op het station in Oost-Souburg.
Een 44-jarige Oost-Souburgse werd geslagen en geschopt. De dader, een 55-jarige Vlissinger is vandaag aangehouden door de politie. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.
De politie is op zoek naar getuigen en dan met name naar een jongeman en een jonge vrouw die in het wachthokje zaten op het station. De politie wil hen graag horen als getuigen. Zij worden verzocht zich zo snel mogelijk te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.