Politie Noord- en Oost Gelderland

Wilp (gld) - baldadigheid                                 

De politie heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober twee 15-jarige jongens uit Twello aangehouden voor baldadigheid.


Politieagenten zagen rond 02.10 uur dat de jongens op de HW Iordensweg in Wilp de daar tijdelijk geplaatste verkeersborden omschopten. Zij werden hierop aangehouden voor baldadigheid. De jongens worden overgedragen aan een jeugdpreventieproject voor een passende strafmaatregel.

Eerbeek - overlast                                        

De politie in Eerbeek heeft zaterdagavond 24 oktober een 54-jarige man uit Eerbeek aangehouden voor het veroorzaken van overlast in de buurt.


De politie kreeg rond 22.45 uur de melding dat een man overlast veroorzaakte bij zijn woning op het Odinkerf in Eerbeek. De politie trof de man aan en sommeerde hem naar binnen te gaan. Dit deed hij. Een uur later kwam echter wederom een melding dat de man overlast veroorzaakte. De man was in de war en gaf geen gehoor aan de vordering om naar binnen te gaan. Hij is hierop aangehouden en meegenomen voor nader verhoor.

Zutphen - mishandeling                                    

Bij een opstootje op de Turfstraat in Zutphen is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober een 48-jarige man uit Hoogeveen in het gezicht geslagen. Ook zijn vriendin zou zijn geslagen.


Het incident gebeurde rond 01.46 uur op de Turfstraat. Door nog onbekende reden raakte een groepje van ongeveer 10 personen met elkaar in gevecht. De man uit Hoogeveen liep hierbij een snee op in zijn gezicht. De politie onderzoekt het incident.




---- --