Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 20 oktober 2009

NOG VIER ZANGERS OVER IN WIE IS DI-RECT?
Deelnemers worden genadeloos beoordeeld in liveshows

Het BNN-programma Wie Is DI-RECT? nadert de ontknoping! Aankomende zondag gaat de volgende fase in de muzikale zoektocht naar de nieuwe frontman van de band van start. De laatste vier kandidaten, Sven, Guido, Marcel en Victor gaan in poppodium het Paard van Troje in Den Haag de strijd met elkaar aan. Wie is er volgens de bandleden in de wieg gelegd voor de ultieme rock&roll droombaan: leadzanger van Di-RECT. Vanaf zondag 25 oktober van 21.35 tot 22.15 uur bij BNN op 3.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga presenteren deze bloedstollende liveshows drie weken achter elkaar. De overgebleven vier zangers treden live op een van de meest legendarisch poppodia van Nederland met een door DI-RECT uitgekozen band. Na ieder optreden vellen Bas, Jamie en Spike hun genadeloze oordeel. De shows eindigen iedere week met een zenuwslopende confrontatie tussen DI-RECT en de kandidaat-zangers.

Wie is DI-RECT? brengt de zoektocht van DI-RECT naar een nieuwe frontman in beeld. Een muzikale-afvalrace met live optredens, waarin Spike, Bas en Jamie zelf bepalen wie uiteindelijk de nieuwe zanger van DI-RECT wordt.